Cannes'da Türk Güzeli! Pınar Deniz İddialı Elbisesiyle Göz Kamaştırdı

Türk sinemasının en popüler isimlerinden biri olan Pınar Deniz, Cannes Film Festivali'nde adeta parlıyor. İddialı kombinleri ile dikkat çeken güzel oyuncu, son olarak mercan renginde dekolteli bir elbise tercih ederek festivale damgasını vurdu.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evleniyor! Cannes'da Işıldayan Pınar Deniz'den Yeni Kombin

Bu yıl nikah masasına oturacak olan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, düğün hazırlıklarına başladı. Yaz aylarında evlenmeyi düşünen çift, ilk olarak gelinlik ve damatlık için arayışa girdi.

Cannes'da Işıldayan Pınar Deniz:

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Ceylin Erguvan karakteriyle adından söz ettiren başarılı oyuncu Pınar Deniz, bu yıl 77'ncisi düzenlenen Cannes Film Festivali'nin onur konuğu oldu.

Deniz, tercih ettiği iddialı kombiniyle dikkatleri üzerine çekti. Yargı'nın Ceylin'i bu sefer pantolon-büstiyer kombini giymeyi tercih etmişti.

Hazırlık anlarını sosyal medya hesabından yayınlayan Pınar Deniz'in iddialı tarzına yorum yağmıştı.

Festivalde birbirinden iddialı giysiler giyen Pınar Deniz kombinlerine bir yenisini daha ekledi.

Pınar Deniz'in Cannes'daki Kombinleri:

  • Mercan Rengi Dekolteli Elbise: Pınar Deniz, Cannes'da katıldığı bir etkinlikte mercan renginde dekolteli bir elbise ile boy gösterdi. Elbisenin zarif tasarımı ve Pınar Deniz'in kendine özgü tarzı bir araya gelince ortaya büyüleyici bir görüntü çıktı.
  • Pantolon-Büstiyer Kombini: Pınar Deniz, Cannes Film Festivali'nde iddialı tarzına devam etti. Bu kez pantolon-büstiyer kombini tercih eden güzel oyuncu, festivalin en şık isimlerinden biri olmayı başardı.

Deniz son olarak göbek dekolteli bir elbise tercih etti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.