Canpolat: CHP üyelerine tek fiske vurulursa Türkiye'yi başınıza yıkarız

Maltepe Başıbüyük Mahallesi Okularası Sokak'ta bulanan Maltepe Belediyesi Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Ofisi, dün gece kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğradı. CHP İl Başkanı Cemal Canpolat ile Maltepe Belediye...

Maltepe Başıbüyük Mahallesi Okularası Sokak'ta bulanan Maltepe Belediyesi Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Ofisi, dün gece kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısına uğradı. CHP İl Başkanı Cemal Canpolat ile Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, saldırıya ilişkin belediye binası önünde basın açıklaması yaptı.

Cemal Canpolat, Maltepe halkının kendi sorunlarına, kendi seçtiği başkanına da sahip çıktığını belirterek, şunları söyledi:

"Son günlerde içinde bulunduğumuz koşulların ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Bir tarafta, Suriye ve Irak'ta kanlı bir savaşın içine sürükleniyoruz, diğer tarafta yurt içinde çok zor bir sürecin içinden geçiyorz. Şu iyi bilinmelidir ki, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, söz konusu ülke olduğu zaman, ülkenin çıkarları bizim için birinci plandadır. Ülkenin sorunlarını çözmek, çıkarlarını savunmak bizim birinci görevimizdir. Ve şu bilinmelidir ki, Cumhuriyet Halk Partisi'nin eğer bir tek üyesine bir fiske vurulursa, Türkiye'yi başınıza yıkarız."

Belediye Başkanı Ali Kılıç da açıklamasında, "Maltepe'de Gülsuyun'da Gülensu'da, özelikle Başıbüyük'te son dönemde gerçekleştirmek istediğimiz, 'rant için değil halk için kentsel dönüşüm' projesinden rahatsız olanlar, orada halkımız için açmış olduğumuz ofisimizi kurşunladı. Herkes bir şeyi bilmelidir ki, koşullar ne olursa olsun halkın onayının olmadığı hiçbir projede Maltepe Belediye Başkanlığı'nın imzası olmaz. Bu kurşunlama hareketleri yeni değil. Çünkü bu kurşunlar Maltepe halkının göğsüne saplandı. Ne olursa olsun orayı rant alana çevirmeden Başıbüyük halkına hizmet etmek, onları yeniden konutlarına kavuşturmak boynumuzun borcudur" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP’nin eskisinden daha çok kavgaya, kutuplaşmaya, gerilime ve kamplaşmaya ihtiyacı var
Ekrem İmamoğlu'ndan Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan için anma mesajı
Bir siyasi parti daha kuruluyor: İsmi belli oldu
Erdoğan, CHP’ye sıcak mesajlar vererek bir taşla iki kuş vurmayı hedefliyor olabilir
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor