Cansu Canan Özgen, Dolandırıcıların Hedefi Oldu: 450 bin lirasını çaldırdı!

Banka numaralarına benzeyen bir hattan arayan dolandırıcı, kendisini banka görevlisi olarak tanıtarak ünlü sunucu Cansu Canan Özgen'i 450 bin TL dolandırdı. Haberin detayları...

Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen, dolandırıcıların hedefi oldu ve 450 bin TL kaybetti. Olay, banka güvenliğine dair kaygıları artırdı.

Banka numaralarına benzeyen bir telefon numarasından arayan dolandırıcı, kendisini banka görevlisi olarak tanıtarak ünlü sunucu Cansu Canan Özgen’i tuzağına düşürdü. Dolandırıcı, Özgen’in hesabından 450 bin TL’yi başka bir hesaba transfer ettirdi. Ünlü sunucu dolandırıldığını fark ettiğinde hemen bankayı arayarak durumu bildirdi.

SUÇ DUYURUSU VE TUTUKLAMA

Cansu Canan Özgen, olayın ardından savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu. Verdiği ifadede, kişilik haklarının ihlal edildiğini ve maddi-manevi zarar gördüğünü belirtti. Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlatırken dolandırıcı Mustafa A. kısa süre içinde yakalanarak tutuklandı. Kendisine "nitelikli dolandırıcılık" suçlamasıyla 10 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

CANSU CANAN ÖZGEN KİMDİR?

Cansu Canan Özgen, İstanbul’da doğmuş bir medya yüzüdür. İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra çeşitli televizyon kanallarında çalışmaya başlamıştır. Beşiktaş TV ve BJK TV’de sunuculuk yaparak kariyerine yön vermiş, ardından Habertürk ve A Haber gibi kanallarda önemli projelere imza atmıştır. Özgen’in başına gelen bu dolandırıcılık olayı, banka güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.