Capcom’un Türkiye dağıtımcısı belli oldu

CD Media Türkiye, Capcom resmi Türkiye dağıtımcısı oldu. Capcom’un PS5 ve XSX oyunları CD Media Türkiye ile ülkemize gelecek.

Türkiye’de gelişmeye başlayan oyun sektörü, CD Media Türkiye sayesinde daha çeşitlenmişti. Nintendo Switch’i Türkiye’ye getiren CD Media Türkiye, bugün ise Capcom firmasının yeni Türkiye dağıtımcısı olduğunu açıkladı.

Devil May Cry, Resident Evil ve Monster Hunter gibi popüler video oyun serilerinin yayıncısı olan Capcom, Türkiye’deki distribütörlüğünü CD Media Türkiye’ye devretti.

27 yıldır interaktif eğlence, oyun yazılımı ve donanımın Balkan bölgesinde lider dağıtıcısı konumunda bulunan ve 2 yıl önce grup şirketi adı altına Türkiye’yi ekleyen.CD Media S.E, Capcom’un Türkiye’deki dağıtım haklarını elde ederek franchise listesine bir yenisini ekledi.

Capcom’un popüler video oyunları kataloğuna ek olarak, CD Media Türkiye, PlayStation 5 ve Xbox Series X | S için 1 Aralık’ta kutulu olarak.satışa sunulacak Devil May Cry 5 Special Edition’dan başlayarak ileriki tarihlerde yeni çıkacak oyunlarını da oyun severler ile buluşturacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Google Chrome tarayıcısındaki adres çubuğuna yapay zeka özelliği geldi!
Sims'e meydan okuyan yaşam simülasyon oyunu inZOI'nin erken erişim tarihi duyuruldu!
Ay'da astronotlara, "Ölüm Duvarı" çevresinde koşmaları öneriliyor
Nokia 3210, 2024 versiyonuyla geri döndü! Hem nostaljik, hem modern!
Electronic Arts, benzersiz bir indirim kampanyası başlattı!