Cardiff City'de Erol Bulut'un dönemi kapandı

İngiltere Championship takımlarından Cardiff City, Teknik Direktör Erol Bulut ile yollarını ayırdığını resmi olarak duyurdu. 2023 yaz transfer döneminde göreve başlayan Bulut, kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, karşılıklı anlaşma ile görevine son verildiği belirtildi.

İngiltere Championship takımlarından Cardiff City, Teknik Direktör Erol Bulut ile yollarını ayırdığını resmi olarak duyurdu. 2023 yaz transfer döneminde göreve başlayan Bulut, kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, karşılıklı anlaşma ile görevine son verildiği belirtildi. Erol Bulut, geçen haziran ayında Cardiff City ile 2 yıllık bir sözleşme yenilemişti.

Bu sezon teknik direktör Erol Bulut’un yönetiminde, Cardiff City 6 maça çıkmış ve bu maçlarda sadece 1 puan toplayarak Championship'te son sırada yer alıyor. Takım, bu süreçte 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Erol Bulut, Cardiff City'de geçirdiği süre zarfında toplam 58 karşılaşmaya çıktı. Bu maçlarda 22 galibiyet, 6 beraberlik ve 30 mağlubiyet ile sonuçlanan bir performans sergiledi. Takımın bu kötü gidişatı, yönetimin yeni bir arayışa girmesine sebep oldu ve Erol Bulut'un görevine son verilmesi kaçınılmaz hale geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.