Carlo Ancelotti anlattı: "Arda Güler'in ilk 11'de oynaması zor, rekabet çok yoğun"

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in takımda yoğun rekabet nedeniyle ilk 11'de yer bulmakta zorlandığını ifade etti. Ancelotti, genç futbolcunun performansına ilişkin dikkat çekici yorumlarda bulundu.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in takımda rekabetin yüksek olmasından dolayı fazla süre alamadığını belirtti. 

La Liga'da yarın Villarreal ile oynayacakları 9. hafta maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ancelotti, milli futbolcu Arda Güler hakkında, "Arda'nın ilk 11'de yer bulması zor, çünkü rekabet oldukça fazla. İki maça ilk 11'de başladı ve geçen yıla göre daha fazla sorumluluk alıyor." ifadelerini kullandı. 

Bu sezon ilk yenilgisini UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Lille karşısında yaşadıklarını hatırlatan Ancelotti, takımın yeniden iyi futbol oynamaya odaklanması gerektiğini vurgulayarak, "Bazen iyi bir sezon başlangıcı sizi yenilmez hissettirebilir ama bir yenilgi gerçeklerle yüzleşmenizi sağlar." dedi.

"Olmak istediğimiz yerden uzakta değiliz." diyen Ancelotti, şu değerlendirmeyi yaptı:

Savunma yönünden yoğunluk ve top dolaşımı konusunda endişelenmemiz gerekiyor. İyi tepki verirseniz bu yenilgi büyük bir fırsattır. Takım kaybetmek istemedi çünkü oyunun sonunda her şeyini verdi ve biz de sonuna kadar mücadele ettik. Oyuncularla konuştum ve topa sahip olmaktan yoksun olduğumuz ve daha hızlı paslar konusunda anlaştık. Ayrıca savunma seviyesinde yoğunluk gerekiyor. Doğru yoldayız ve her zamankinden daha güçlüyüz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.