Çarşamba Günü Türkiye'nin Kuzeyinden Güneyine Kar Yağışı Sinyali!

Meteoroloji, Çarşamba günü için Türkiye genelinde kar yağışlarının etkili olacağını duyurdu. Kırklareli'nin kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz iç kesimleri, Kastamonu kıyıları ve Sinop çevrelerinde hafif yağmur beklenirken, Bolu ve Kastamonu tepelerinde kar yağışının etkili olabileceği tahmin ediliyor

Meteoroloji ve meteoroloji uzmanları tarafından yapılan güncel hava durumu tahminleri büyük bir dikkatle takip ediliyor. Özellikle şehir sakinleri için önemli bir bilgi kaynağı olan hava durumu raporları, bir kez daha günlük yaşamı etkileyecek önemli bir gelişmeyi duyurdu. Çarşamba gününe dair yapılan güncellemeler, bazı Türkiye şehirlerinde kar yağışının etkili olacağını gösteriyor. Kırklareli'den başlayıp Sinop'a kadar devam edecek olan kar yağışlarına dair ayrıntılı bilgiler, Meteoroloji Bey Twitter hesabı üzerinden paylaşıldı.

ÇARŞAMBA GÜNÜ BEYAZ ÖRTÜ GELİYOR

Türkiye genelinde uzun zamandır beklenen kar yağışları için resmi bir açıklama geldi. Meteoroloji Bey, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Çarşamba günü Kırklareli'nin kuzey ve doğusu ile birlikte Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde kar yağışlarının etkili olacağını duyurdu.

YEREL AYRINTILAR

Kastamonu'nun kıyı kesimleri ile Sinop çevrelerinde hafif yağmur beklentisi olduğu belirtilirken, aynı zamanda Bolu ve Kastamonu'nun yüksek kısımlarında kar yağışlarının etkili olabileceği vurgulandı. Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ise yağışların yerel ve hafif seyredeceği açıklandı.

Çarşamba günü Kırklareli'nin kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz iç kesimleri ile Kastamonu'nun kıyıları ve Sinop çevrelerinde hafif yağmur bekleniyor. Bolu ve Kastamonu tepelerinde kar yağışı olabileceği tahmin ediliyor. Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'da ise yerel hafif yağmur bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Meteorolojiden İstanbullulara kötü haver: 17 Mayıs 2024 İstanbul hava tahmini
Cumhurbaşkanlığı'nın 'tasarruf' genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı
İstanbul'da ucuz ev kalmayınca yatırımcılar da Düzce'ye yöneldi
Zam haberlerinin ardı arkası kesilmiyor! O tarihten sonra Coca Cola fiyatları uçacak!
Türkiye'nin milli yiyeceği ama yenmiyor! Dönerin yarım ekmek fiyatı bile şaşırttı