Carvajal aylarca sahalardan uzak olacak: Arda Güler'den duygusal paylaşım geldi!

Carvajal'ın sakatlığıyla ilgili resmi açıklamanın Pazar sabahı yapılması öngörülüyor. Ancak oyuncu, sabah saatlerinde çapraz bağ sakatlığının ciddi olduğunu ve uzun bir iyileşme sürecinin kendisini beklediğini doğruladı.

Real Madrid'in tecrübeli futbolcusu Dani Carvajal'ın sakatlığına ilişkin en olumsuz senaryolar gerçeğe dönüştü. Oyuncu, sabah saatlerinde sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, çapraz bağlarında ciddi bir sakatlık yaşadığını ve ameliyat olması gerektiğini bildirdi.

Carvajal, paylaşımında şu sözlere yer verdi:

Çapraz bağ sakatlığım doğrulandı, ameliyat gerekecek ve birkaç ay sahalardan uzak kalacağım. İyileşmeye başlamak ve bir canavar gibi geri dönmek için sabırsızlanıyorum. Destek mesajlarınız için hepinize teşekkür ederim, çok sevildiğimi hissediyorum.

TALİHSİZ SAKATLIK

Carvajal’ın talihsiz sakatlığı, Villarreal ile oynanan maçın sonlarına doğru gerçekleşti. Yeremy Pino’ya karşı topa müdahale etmeye çalışırken sağ bacağı rakibine takılan Carvajal, acı içinde çığlık atarak yere düştü. Bu ses, takım arkadaşlarını endişelendirirken sağlık ekipleri hızla sahaya yönlendirildi. Sakatlığın ciddiyeti, Carvajal’ın gözyaşlarından hemen anlaşıldı. Tünel boyunca ağlamaya devam eden oyuncu, Valdebebas'ta yapılan tıbbi muayenelerde de büyük bir umutsuzluk içindeydi.

Geçtiğimiz sezon, Thibaut Courtois, Eder Militao ve David Alaba'nın ciddi diz sakatlıkları sonrası Real Madrid kadrosunda bir sessizlik hakim oldu. Takım arkadaşları, ikinci kaptanları ve kulübün önemli isimlerinden biri olan Carvajal’ı alkışlarla uğurladı.

Maç sonrasında Carvajal’ın gözyaşları, geçen sezon çapraz bağ yırtığı yaşayan Yeremy Pino’nun da duygularını yansıtıyordu. Sakatlığının ardından sahalara dönen Pino, bu sezon iki ağır sakatlığa tanıklık etti. La Ceramica’da Ter Stegen’in sakatlığını izleyen Pino, bu kez milli takım arkadaşı Carvajal’ın sakatlığıyla sarsıldı. Maçtan sonra Madrid’in soyunma odasına giderek Carvajal’ı ziyaret eden Pino, sakatlıkla ilgili bir sorumluluğu olmasa da stadyumu moralsiz bir şekilde terk etti.

ARDA GÜLER'DEN CARVAJAL PAYLAŞIMI

Carvajal'in sakatlığı hakkında konuşan Jude Bellingham , "Mümkün olduğu kadar az olmasını umalım çünkü o bizim için çok önemli bir oyuncu" dedi. Valverde, "Yalnızca Dani önemlidir, galibiyet değil" dedi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Arda Güler, "Geçmiş olsun kaptan. Eminim en kısa sürede kuvvetli bir şekilde geri dönersin," ifadelerini kullandı.

Carvajal'ın sakatlığıyla ilgili resmi açıklamanın Pazar sabahı yapılması öngörülüyor. Ancak oyuncu, sabah saatlerinde çapraz bağ sakatlığının ciddi olduğunu ve uzun bir iyileşme sürecinin kendisini beklediğini doğruladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.