Caviar ürün gamını genişletiyor

Diyelim ki altına yatırım yapmak istiyorsunuz. Ancak altın külçelerin 5G bağlantısı veya 5 nm yonga setleri yok. Caviar yeni üretimiyle sizin için bu “sorunu” çözüyor.

Caviar şu anda iki sürüm üzerinde çalışıyır. İlk sürüm Apple iPhone 12 Pro’yu, diğeri ise Samsung Galaxy S21 Ultra’yı temel alıyor. İkisi de temelde bir kilo altın külçesi. Her ikisinde de aynı miktarda altın bulunsa da, ikinci model de 169.000 $ ‘dan daha pahalı. İPhone ve Galaxy versiyonlarından sadece 7 parça yapılacak .Akıllı telefonlar 1.000 gram 24 ayar altınla kaplandı. Böylece 2,2 pound (yaklaşık olarak 1 kilo) saf altından oluşuyor. Elbette, fiyatın yaklaşık üçte birine bu boyutta gerçek bir altın külçe satın alabilirsiniz. Ancak işi daha tepeye taşımak istiyorsanız külçeniz yüksek kaliteli bir HDR OLED ekranla birlikte gelecek.

Caviar tasarımlarında tipik olarak 18 ayar altın kullanıyor. 24 ayar kadar saf (veya pahalı) değil ancak saf altın çok yumuşak bir metal olduğu için  günlük kullanım için uygun değildir. Yani, bir Goldphone alırsanız, normal silikon kılıftan vazgeçip bir kasanın içine koymak isteyebilirsiniz. Aslında Caviar bu derdinize de bir çare getiriyor. Her birim “beyaz lüks kasa” ile paketlenecek. Her biri dünyanın herhangi bir yerine özel bir kurye ile teslim edilecek. Bu cihazlar için akıllı telefon sektöründe ileri seviye bir lüks ihtiyaç diyebiliriz.

PlayStation 5 satış rekorları kırıyor: İşte dudak uçuklatan rakamlar

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Apple’ın gelirleri azaldı: iPhone satışları yüzde 10 düştü!
Spam e-postalar toplam trafiğin yarısına yakın!
Google Fotoğraflar’dan efsane özellik: İstediğiniz yüzleri engelleyebilirsiniz!
Güneş'in bu halini daha önce hiç görmediniz!: İşte Güneş'in büyüleyici görüntüleri!
Para sayma makinesi nasıl çalışır?: İşte detaylar