Çebi, birikmiş borçları topladı, UEFA'yla masaya oturulacak

Çebi yönetimi, futbolcuların yaklaşık 17 milyon Euro’luk birikmiş alacağını arasında topladı. Önümüzdeki günlerde de Siyah-beyazlı kurmaylar...

Çebi yönetimi, futbolcuların yaklaşık 17 milyon Euro’luk birikmiş alacağını aralarında topladı. Önümüzdeki günlerde de Siyah-beyazlı kurmaylar UEFA ile borçlar için masaya oturacak.

Beşiktaş'ta yeni yönetim acil olarak bekleyen para konusunda elini çabuk tuttu ve futbolcuların yaklaşık 17 milyon Euro'luk birikmiş alacağını arasında topladı. İlk olarak futbolcuların parasını ödeyecek olan yönetim, alacağı borçsuzluk kağıtlarını dekontlarla beraber UEFA'ya göndererek gelebilecek bir men cezasının önüne geçecek. Ardından bazı yöneticiler İsviçre'ye giderek, UEFA yetkilileri ile görüşmeler yapacak.

10 MİLYON TL'DEN KURTULDU

Bu kritik dönemde yeni yönetime güzel bir haber geldi. Vodafone Park'taki saha kenarı reklamlarını kiralayan Aktif Reklam şirketiyle anlaşma feshedilmiş ve konu mahkemelik olmuştu. İlk dava sonucunda Beşiktaş lehine verilen karar sonrası Aktif Reklam istinaf mahkemesine gitse de sonuç değişmedi. Beşiktaş'ın borcu olmadığına karar verildi. Aksi durumda kulüp 10 milyon TL ödemeyle karşı karşıya kalacaktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Sarı-Lacivertlilerde Son Dakika Gelişmesi! Yeni Teknik Direktör Kim Oldu?
Galatasaray, 60 bin euroya forvet transfer ediyor! İcardi'nin konforu artık sarsılacak!
Ali Çamdalı açıklama yaptı! "Şampiyonluk yarışında neler oluyor bizi hiç ilgilendirmiyor"
Fenerbahçe-Monaco maçının hemen ardından gerginlik!
Jonas Svensson'dan başarı sözleri! "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"