Cedi Osman aşka geldi! Yüz Yıllık Mucize ile ekrana dönen eşi Ebru Şahin'e Cedi'den tam destek!

2022 yılının Temmuz ayında iki senelik ilişkilerini evlilikle taçlandıran oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman'ın mutlu birlikteliği devam ediyor. Eşine aşkını ve desteğini her fırsatta gösteren Cedi Osman, yeni dizisi süregelen...

2020 yazında Alaçatı'da aşk yaşamaya süregelen Ebru Şahin ile Cedi Osman, mutlu birlikteliklerinin peşinden hayatlarını birleştirme sonucu almıştı. Makedonya'da kıyılan nikâhın peşinden Alaçatı'da yaptıkları rüya benzer biçimde düğünle magazin gündeminin en oldukça konuşulanlarından olmuştu. Ebru Şahin'in Birkan Sokullu ile başrolü paylaşmış olduğu yeni dizisi Yüz Yıllık Mucize dizisi, bugün gösterim hayatına başladı. Eşinden Ebru Şahin'e tam destek geldi.

Cedi Osman eşi Ebru Şahin'e Instagram hesabından bir paylaşım yaparak destek oldu. Ünlü basketbolcu paylaşımına, "Seninle her vakit gurur duyuyorum her şeyim bolca reytingli bir sürem olsun Seni Seviyorum" notunu düştü.

Osman'ın bu paylaşımına sosyal medyada yorum yağdı. Bazı kullanıcılar, 'Çok güzel seviyorsun beee', 'En hanimci Cedi Osman ya', '41 kere MaşşAllah size', 'Cedi senin benzer biçimde adam kaldimi tek misal sin Ebru oldukça şansli senin benzer biçimde biriyle evli olduğu için inşallah en kısa zamanda bir bebek müjdesi verirsiniz Allah'a mutluluğunu daim etsin' benzer biçimde yorumlarda bulundular.

Ünlü isim sütyenli pozunu paylaşmış ve takipçilerinden binlerce yorum ve beğeni almıştı. Bazı takip edenleri meşhur oyuncuya "Cedi oldukça şanslı"," Böyle güzellik yok", "Cedi kıskanmıyor mu?" gibi yorumlarda bulunmuşlardı.

Eşine desteğini sürekli olarak gösteren cedi Osman, bu haberlere asla yanıt vermeyerek mevzunun kapanmasını sağlamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Hasan Can Kaya'nın "Veteran komedyen" çıkışına tepkisiz kalmadı! Cem Yılmaz 'dan G.O.R.A. göndermesi!
Demet Akalın, Zuhal Topal ile ilgili yıllar sonra itirafta bulundu
OnlyFans modeli Merve Taşkın 'Cinsellik korkum var' diyerek açık açık söyledi! 'Ayakkabımı yalamak, sakızımı ç
Yıldız Tilbe'den şaşırtan poz! Dişsiz halini paylaştı
'Tam unutuldu derken...' Kızılcık Şerbeti'ne Eylem Tok sahnesi damga vurdu! Sosyal medyada gündem oldu