Çekmeköylü karateciler Sakarya’dan madalyalarla döndü

Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ı anma programları çerçevesinde Sakarya'da düzenlenen 'Ali Gaffar Okkan Karate Turnuvası'nda 14 ilden 49 kulüp ve 682 sporcu yer aldı. Turnuvaya, çeşitli yetkililer, siyasi temsilciler ve vatandaşlar da katıldı.

Sakarya'nın Hendek ilçesinde düzenlenen Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan Karate Şampiyonasına katılan Çekmeköy Karateciler Spor Kulübü (c.ka.d), 3 altın 1 bronz madalya kazandı.

Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ı anma programları çerçevesinde Sakarya'da düzenlenen 'Ali Gaffar Okkan Karate Turnuvası'nda 14 ilden 49 kulüp ve 682 sporcu yer aldı. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, turnuvanın birlik beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olduğunu belirtti. Turnuvaya, çeşitli yetkililer, siyasi temsilciler ve vatandaşlar da katıldı.

Çekmeköy Karateciler Spor Kulübü (c.ka.d)  Baş Antrenörü Mehmet Yazar ile Karate Antrenörü Emre Erkuş başarılı bir turnuva geçirdikleri belirtilerek, "Genç sporcularımızın elde ettikleri başarılar bizi çok sevindirdi. 3 altın, ve 1 bronz madalya alarak turnuvayı başarıyla tamamladık. ve  tüm ekibimize çok teşekkür ediyoruz" diye ifade ettiler.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri

Adana Demirspor, Luis Nani ile yolların ayrıldı!
Sakaryaspor, Süper Lig için play-off finalinde rakibine hazırlanıyor!
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin günü ve saati belli oldu
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Cihan Çanak mesaisi yaptı!
Beşiktaş'ın Transfer Hedefi: Standard Liege'den Genç Yetenek!