Celal Kılıçdaroğlu AKP’den vekil adaylığı için başvuruda bulundu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, AKP’den vekil adaylığı için başvurdu. AKP, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'nun vekil adaylığı başvurusunu reddetti. DHA’nın...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, AKP’den vekil adaylığı için başvurdu. AKP, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'nun vekil adaylığı başvurusunu reddetti. DHA’nın aktarımına göre; partilerine İzmir’den üyelik için başvurduğunu ifade eden AKP İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, şu açıklamalarda bulundu:

“Biz aile içindeki bir anlaşmazlığın siyasete alet edilmesini doğru bulmadığımız için başvurusunu reddetmek durumunda kaldık. Biz, bu çekişmenin ne içerisinde olmak ne de böyle bir şeye prim vermek istemiyoruz. Türkiye’nin ana muhalefet partisinin genel başkanının aile içi sorunlarının gündeme getirilerek siyasi malzeme yapılmaya çalışılmasını doğru ve etik bulmuyoruz. Bizim parti olarak daha önemli gündemlerimiz var.'' Celal Kılıçdaroğlu, dün AKP Konak İlçe Başkanlığı’nda partiye üyelik başvurusunda bulunmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

TBMM'de Can Atalay'ın boşalan odasına İYİ Partili Erhan Usta yerleşti
"Netanyahu ateşkes müzakerelerini sabote ediyor"
Erdoğan'ın ziyaretinin ardından kritik zirve!: Özel ile Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel’de bir arada!
Özel: “Siyasetçilerin el sıkışmadığı dönemlerin sonu demokrasi için felaket olmuştur”
'Şu ana kadar kayyım yaşanmamasından memnuniyet duydum'