Cem Garipoğlu'nun anne ve babasından DNA için örnekler alındı!

Cem Garipoğlu’nun intiharıyla ilgili şüpheler yeniden gündemde. Münevver Karabulut’un ailesinin talebi üzerine mezarı açıldı ve naaşı detaylı bir inceleme için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Avukat Rezan Epözdemir, Garipoğlu'nun gerçekten ölüp ölmediğini sorguluyor.

Cem Garipoğlu’nun intiharına dair şüpheler, Karabulut ailesinin talebiyle mezarının açılması ve naaşının Adli Tıp Kurumu'na gönderilmesiyle yeniden gündeme geldi.

2009 yılında 17 yaşındaki Münevver Karabulut’u öldüren Cem Garipoğlu, Silivri Cezaevi'nde intihar etmişti.

CEM GARİPOĞLU ÖLDÜ MÜ YOKSA KAÇIRILDI MI?


Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, Garipoğlu'nun intiharına ilişkin hiçbir bilimsel ve tıbbi kanıt bulunmadığını belirterek, "Cem Garipoğlu gerçekten öldü mü, yoksa kaçırıldı mı?" sorusuna yanıt aramış ve bu amaçla mezarın açılması için 'Fethi Kabir' talebinde bulunmuştu. Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, bu talebi kabul etti.

MEZAR BUGÜN AÇILDI


Kabul edilen talep doğrultusunda bugün saat 11.00'de Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı. Garipoğlu’nun naaşı, detaylı bir inceleme yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Aynı gün, Cem Garipoğlu'nun anne ve babasından da DNA karşılaştırması için kan ve ağız sürüntüsü örnekleri alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.