Cem Garipoğlu'nun Mezarı Açılıyor! Münevver Karabulut Davasında Son Perde!

İstanbul'da öldürüldükten sonra Etiler'de bir çöp konteynerine atılan Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun mezarı, DNA eşleştirmesi için açılacak. Gelişmeler bu davanın seyrini değiştirebilir.

İstanbul'da, 3 Mart 2009 tarihinde Münevver Karabulut’un öldürülmesi olayı, Türkiye'nin en çok konuşulan cinayet davalarından biri olarak hafızalara kazındı. Genç kızın cansız bedeni, Etiler'de bir çöp konteynerinde bulunmuş, bu olay kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu, uzun bir firar döneminin ardından yakalanmış ve tutuklanmıştı. Ancak Garipoğlu, cezaevinde intihar ederek hayatına son vermişti.

Garipoğlu'nun intiharının ardından ortaya çıkan tartışmalar, Karabulut ailesinin avukatları tarafından "fethi kabir işlemi" talebiyle sürdürülmüştü. Aile, Garipoğlu'nun ölümünün ardından çıkan iddialara açıklık getirmek amacıyla, DNA eşleştirmesi için mezarın açılmasını istemişti. Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, bu talebi değerlendirerek Garipoğlu'nun mezarının bulunduğu Üsküdar’daki Karacaahmet Mezarlığı’nda fethi kabir işleminin yapılmasına karar verdi.

Bugün saat 11.00'de gerçekleşecek mezar açma işlemi öncesi, polis ekipleri güvenlik amacıyla mezarlıkta demir bariyerlerle önlem aldı. Bu süreç, Münevver Karabulut davasında yeni bir sayfa açabilir ve ortaya çıkan bilgiler, cinayetle ilgili mevcut belirsizlikleri giderebilir. Türkiye genelinde büyük bir merakla takip edilen bu olay, hem kamuoyunun hem de adalet sisteminin dikkatini çekecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.