Cem Küçük duyurmuştu: TGRT, YRP'li Mehmet Altınöz'ü yayına almadı!

Cem Küçük, Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz'ün sabah saat 09.20'deki programına katılacağını açıkladı. Ancak TGRT, davet gönderdiği Altınöz'ü yayına almadı. Küçük, program duyurusuyla ilgili attığı tweet'i sildi.

Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, bu sabah saat 09:20'de Cem Küçük'ün sunduğu Günaydın Türkiye programına TGRT Haber tarafından davet edildi.

Programın sunucusu Cem Küçük, "Artık seçime 1 gün kaldı. Hatırlatalım. Bugün Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sn. Mehmet Altınöz, saat 09.20’de konuğumuz olacak," ifadelerini kullanarak yayını duyurdu.

TGRT'nin resmi sosyal medya kanallarında ve canlı yayında duyurduğu halde Altınöz'ün konuk edilemeyeceği ve programa çıkarılmasının mümkün olmadığı yönünde bir bildiri yayınlayarak programı iptal etti.

Küçük'ün söz konusu tweet’i daha sonra sildiği görüldü.

‘YENİDEN REFAH PARTİSİ’Nİ ENGELLEYEMEYECEKSİNİZ’

Yeniden Refah Partisi, yaşananlara tepki göstererek yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Bilinmesini isteriz ki; hiçbir ambargo ya da kısıtlama üye rekorları kıran ve Türkiye’nin dört bir yanında yerel yönetimleri devralmaya hazırlanan Yeniden Refah Partisi’ni engellemeye yetmeyecektir. Son dönemde partimize dönük algı operasyonları ve ambargolar hız kesmeden devam etmektedir. Bu tür kısıtlamaların milletimizde herhangi bir karşılığı yoktur. Yeniden Refah Partisi, Ahlaklı Belediyecilik şiarıyla hazırlandığı 31 Mart seçimlerinde yerel yönetimlerde iktidara gelecek ve Türkiye’nin en önemli belediyelerini alıp yoluna güçlenerek devam edecektir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Merkezin gözü belediyelerde: CHP Genel Merkezi, belediyelerin harcamalarını izleyecek
Taviz yok, geri almayanın gözünün yaşına bakmam
El sıkışmayan parti liderleri olmaz
Dervişoğlu'ndan 'iktidar yolculuğu' mesajı: "İdeallerimize kesinlikle ulaşacağız"
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Macaristan'a yapılan ilk resmi ziyarette bulundu