Cem Küçük'e sadece o sahip çıktı: Peki neden?

ABC Haber MerkeziYandaş medyadaki Cem Küçük tartışması dünden beri tüm şiddetiyle sürüyor. AKP'li Cem Küçük, 1AN TV'deki Mavi Marmara çıkışıyla 'mahallede' büyük bir yarılma yaratmıştı. AKP'nin başına geri döndükten...

ABC Haber Merkezi

Yandaş medyadaki Cem Küçük tartışması dünden beri tüm şiddetiyle sürüyor. AKP'li Cem Küçük, 1AN TV'deki Mavi Marmara çıkışıyla 'mahallede' büyük bir yarılma yaratmıştı. AKP'nin başına geri döndükten sonra "radikal İslamcılarla" ve "Mavi Marmara'daki manyak tiplerle" yolunu ayırması gerektiğini söyleyen Cem Küçük, sonrasında özür dilese de iş işten geçmiş, AKP'li 'kalemler' Küçük tetikçiyi silkelemeye devam etmişlerdi. 

Bugün Küçük'e aynı mahalleden ilk destek geldi. "Mavi Marmara'daki manyak tipler" sözleriyle şimşekleri üzerine çeken Cem Küçük'e, 'kedicik'leriyle ünlü Adnan Aktar destek çıktı. "Cem küçük'ü yalnız zannetmesinler..." diyen Adnan Oktar, Cem Küçük'ü eleştirenlere de gözdağı verdi.

Sosyal medyadan paylaştığı mesajında, "Cem Küçük'ü yalnız zannetmesinler" ifadelerini kullanan Oktar, "Hiç kimse rahatça ezerim diye heveslenmesin. İrticalen yapılan konuşmada herkes hata yapabilir" dedi.

Oktar'ın konuyla ilgili paylaşımları şöyle:

NEDEN DESTEKLEDİ?
Peki Adnan Oktar neden Cem Küçük'e destek verdi? İstihbarat kaynaklarından aldığı haberlerle bilinen yazar Ömer Adıyaman, Mavi Marmara’yla ilgili sözlerinin ardından büyük tepki gören Küçük hakkında iddialarda bulunmuştu. Adıyaman, Oktar-Küçük ilişkisine dair şu iddiaları gündeme getirmişti: 

“21 Aralık 2015 tarihinde ise sadece girift ilişki ağına işaret etmiş, patolojik vaka olduğunu not düşmüştük. Stratejik akıldan yoksun bu ağlak ismin vukuatı sadece Mavi Marmara değil. 23 Mart 2017'deki skandal paylaşımı. Gelelim bu ağlak ismin siciline: Zonguldak FETÖ evlerinde kalmış, bir dönem FETÖ'nün emrinde hizmet etmiştir. FETÖ ile irtibat ve iltisakından sonra kadına düşkünlüğü ile not düşülen Adnan Oktar'a angaje edilmiştir. Buradan Haber 7'ye köşe yazarı yapılmış, ilk yazısında ve yazılarında ise FETÖ liderine metiyeler dizmişti.''

Cem Küçük'le Adnan Oktar'ın samimi görüntüleri:

Cem Küçük'ün 'Mavi Marmara' çıkışı ise şöyleydi:

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Modanın odağı: Met Gala gecesi heyecanı! Birbirinden ünlü markalar göz kamaştıracak!
Soğuk Havayı Seven Mucize Bitki: -19 Derecede Büyüyor, 2 Metreye Ulaşıyor, Hem Ucuz Hem de Verimli
Türkiye’nin en genç ve en yaşlı ili belli oldu: Bakın en genç il neresi oldu?
Resmi Gazete'de bugün: 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete kararları
Sergen Yalçın'dan Şaşırtıcı Açıklama: Beşiktaş Sorusuna Dikkat Çeken Cevap!