Cem Küçük'ten "FETÖ Borsası" hakkında: En önemli iddia görmezden geliniyor!

Cem Küçük, Sezgin Baran Korkmaz’ın CHP Milletvekili İlhan Cihaner hakkında "FETÖ Borsası" iddiasını muhalif medyanın görmezden geldiğini belirtti. Cihaner, bu iddiaları yanıtlayarak Korkmaz’ı FETÖ borsası kurmakla suçladı.

Türkiye yazarı Cem Küçük, Sezgin Baran Korkmaz’ın Erzincan eski Cumhuriyet Başsavcısı ve CHP Milletvekili İlhan Cihaner hakkında ortaya attığı "FETÖ Borsası" iddiasını ele aldı. Küçük, Korkmaz’ın bu iddialarının muhalif medya tarafından yeterince dikkate alınmadığını ve görmezden gelindiğini öne sürdü. Küçük, Kemalist avukatların FETÖ’cü iş adamlarının davalarını üstlendiğini ve bu durumun dikkat çekilmediğini vurguladı. 

Küçük, şunları söyledi: "Kemalist avukatlardan FETÖ borsasından tutuklananlar bile var. Örneğin, Kazım Yiğit Akalın gibi avukatlar FETÖ’cü iş adamlarının davalarına bakıyordu. Bu kişilere, ‘Neden FETÖ’cü iş adamlarının avukatlığını yapıyorsunuz?’ diye sorduğumuzda, ‘Onların da savunmaya ihtiyacı var’ cevabını alıyorduk. Ancak, savundukları kişiler arasında yoksul FETÖ’cüler bulunmuyor."

Cem Küçük, muhalif medyanın Korkmaz’ın tüm iddialarını doğru kabul ettiğini, fakat İlhan Cihaner hakkındaki iddiaları görmezden geldiğini belirtti. Küçük, bu durumun, muhalif medyanın ikili standartlarını ortaya koyduğunu savundu. Cihaner ise Korkmaz’ın iddialarına karşılık vererek, Korkmaz’ın kendisinin FETÖ borsası kurduğunu ve bu iddiaların asıl hedefinin kendisi olduğunu belirtti. Cihaner, bu iddiaların doğruluğuna yönelik herhangi bir soruşturmanın yapılmadığını da ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.