Cem Uzan’dan Türkiye’ye dönüş açıklaması ile ilgili yeni gelişme

5 Mart 2019’da “@uzancc” kullanıcı isimli bir Twitter hesabı “DÖNECEM TÜRKİYE’M” yazan bir tweet attı. Ancak “DÖNECEM TÜRKİYE’M” tweetinin atıldığı @uzancc kullanıcı isimli hesap Cem Uzan’a ait değil. Uzan...

5 Mart 2019’da “@uzancc” kullanıcı isimli bir Twitter hesabı “DÖNECEM TÜRKİYE’M” yazan bir tweet attı. Ancak “DÖNECEM TÜRKİYE’M” tweetinin atıldığı @uzancc kullanıcı isimli hesap Cem Uzan’a ait değil. Uzan yaptığı açıklamada kendisine ait tek hesabın “@CemCUzan” kullanıcı isimli hesap olduğunu ifade etti.

5 Mart 2019’da “@uzancc” kullanıcı isimli bir Twitter hesabı “DÖNECEM TÜRKİYE’M” yazan bir tweet attı. Bu tweet birçok kullanıcı tarafından uzun süredir Paris’te yaşayan Cem Uzan’ın Türkiye’ye döneceği gibi yorumlandı.

Ancak “DÖNECEM TÜRKİYE’M” tweetinin atıldığı @uzancc kullanıcı isimli hesap Cem Uzan’a ait değil. Uzan yaptığı açıklamada kendisine ait tek hesabın “@CemCUzan” kullanıcı isimli hesap olduğunu ifade etti. @uzancc, sahte bir Twitter hesabı. Cem Uzan’ın Instagram üzerinden paylaştığı fotoğraflar ve Twitter hesabından attığı tweetler kolajlanarak Uzan adına başka bir hesap oluşturulmuş.

@CemCUzan hesanın tweetlerinde Cem Uzan’ın resmi Instagram ve Facebook sayfalarının paylaşımlarının bulunduğu da görülebiliyor. Cem Uzan’ın doğrulanmış Instagram hesabı biyografisinde de @CemCUzan’ın tek gerçek Twitter hesabı olduğu ibaresi bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den Erdoğan'a anlamlı hediye: Cumhuriyet Ateşi
Özgür Özel, Erdoğan ile görüşmesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek
İYİ Parti Trabzon’da istifalar devam ediyor
Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow ile bir görüşme gerçekleştirdi
Meclis Başkanı Kurtulmuş bugün DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi'ni ziyaret edecek