Cem Yılmaz'a doğum gününde 'yıldız' hediyesi geldi

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, doğum gününde yazar Yüce Zerey tarafından bir yıldız hediye edildi. Yılmaz, bu jesti sosyal medya hesabından paylaşarak, "Bana yıldız hediye etmiş. Teşekkürler gülüm." şeklinde bir mesaj paylaştı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, doğum gününde yazar Yüce Zerey tarafından bir yıldız hediye edildi. Yılmaz, bu hediyesini sosyal medya hesabından paylaşarak, "Bana yıldız hediye etmiş. Teşekkürler sevgilim." şeklinde bir not ekledi. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, doğum gününde yazar Yüce Zerey tarafından bir yıldız hediye edildi. Yılmaz, bu jesti sosyal medya hesabından paylaşarak, "Bana yıldız hediye etmiş. Teşekkürler gülüm." şeklinde bir mesaj paylaştı.

YILDIZ HEDİYE ETTİ

Cem Yılmaz, 23 Nisan'da 51 yaşına girdi. Doğum günü hediyeleri arasında öne çıkan bu jest, Yüce Zerey'in bir yıldıza isim verme hizmeti aracılığıyla gerçekleşti. Bu özel hediye ile, evrende bilinen yıldızlardan biri "Cem Yılmaz" adını aldı.

ARTIK YILDIZIN ADI CEM YILDIZ 

Hediye edilen yıldızın kayıt kodu aF448901, koordinatları ise 15h18m47.87806 derece 16'1751dec13.1 mag olarak belirlendi. Bu tür yıldızların fiyatları ise 677 TL ile 2.772 TL arasında değişiklik gösteriyor.

Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bana yıldız hediye etmiş. Sağ ol gülüm." şeklinde bir notla hediyesine teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Dünya'dan onay aldı: İşte Türkiye’nin en iyi hamur lezzeti!
Özel'den Tokat'taki patlama ile ilgili açıklama
Özgür Özel'den Tokat'taki patlamaya ilişkin açıklama geldi!
Ünlü peynir markasında bakteri tespiti, tüketicileri alarma geçirdi! Ürünler raflardan toplanıyor!
Michael Schumacher'in Tedavi Masrafları İçin Satışlar: Formula 1 Efsanesinin Zorlu Mücadelesi