Cem Yılmaz'dan Erşan Kuneri itirafı

Fatih Altaylı'nın programına konuk olan Cem Yılmaz, yeni dizisi hakkında konuştu. Yılmaz, 8 bölümden oluşan diziden çıkardığı bir bölümü de anlattı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Bloomberg HT'de ‘Fatih Altaylı ile Bire Bir’ programına Zafer Algöz ve Nilperi Şahinkaya ile katıldı. Yeni dizisi ‘Erşan Kuneri’ ile ilgili konuşan komedyen Cem Yılmaz, diziden çıkardığı bir bölümü anlattı.

Cem Yılmaz, “Erşan, İtalyan bir yönetmenle birlikte bir film yapıyor, Ultima posta, son posta diye… Onu eledim. Öyküsünü de anlatayım. İki postacı bir kıza aşık oluyorlar, kız adadan taşınınca birbirlerini teskin ediyorlar” dedi.

ERŞAN KUNERİ DİZİSİ KONUSU

Erotik sinemanın ünlü yapımcısı Erşan Kuneri 80’lerin başında hapishaneden çıktıktan sonra farklı türlerde filmler çekmeye karar verir. Sektörden arkadaşları Alev, Altın Oran, Mami, Seyyal, Tumtum, Feride ve Payro Kemal’i bir araya getirerek radikal bir film maratonuna koşmaya başlarlar.

İki yılda birbirinden farklı yedi film üreten Kuneri Film’de sinema aşığı Erşan ve arkadaşları İran sinemasından, korku filmlerine, toprak kokan Anadolu hikayelerinden, sosyal mesajlı dramalara, Ortaçağ aksiyon filmlerinden süper kahramana birbirinden farklı karakterlerle izleyiciyle buluşur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Devrim Erbil'in yaşamı belgesel oldu: Sanatla geçen 60 yıl...
Hasan Can Kaya ile Cem Yılmaz atışmasına Şahan Gökbakar yorumu! Tarafını belli etti
Yıllara meydan okuyan Elizabeth Hurley iddialı paylaşımıyla olay yarattı! "Yine frikik vermiş"
Yüzbinlerce takipçisi bulunuyordu! Sosyal medya fenomeni Om Fahad öldürüldü
Duygu Nebioğlu, Annesiyle ilgili gelen o mesaja sert çıktı! Okları Metin Akpınar'a çevirdi!