Ünlü komedyenden şok açıklama: 'Cimriyim ve çocuğumla ilgilenmiyorum!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz eski eşi Ahu Yağtu arasındaki nafaka konusunda süren hukuki mücadele devam ediyor. Yaşanan bu gelişmenin ardından Yılmaz, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Cimriyim ve çocuğumla ilgilenmiyorum" ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

Cem Yılmaz ve eski eşi Ahu Yağtu arasındaki nafaka konusunda süren hukuki mücadele devam ediyor. Çift, 2013 yılında 20 aylık bir evliliği anlaşmalı olarak sonlandırmıştı. Ancak nafaka konusunda yaşanan döviz kuru değişiklikleri ve mahkeme kararları gündemi meşgul ediyor.

NAFAKA MİKTARINDA YÜKSEK MİKTARDA DEĞİŞİM YAŞANDI

Yılmaz, çocuğu Kemal için ayda 10 bin dolar nafaka ödemeyi kabul etmişti. Ancak doların yükselmesiyle birlikte nafaka savaşı başladı. Yılmaz, 2 yıl önce nafakanın Türk Lirası’na çevrilerek aylık 40 bin TL’ye düşürülmesi için dava açmıştı. İstanbul 11. Aile Mahkemesi bu talebi kısmen kabul ederek aylık nafaka miktarını 70 bin TL olarak belirlemişti.

Ancak İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 38. Hukuk Dairesi, yerel mahkemenin kararını bozdu ve Yılmaz'ın 10 bin dolar nafaka ödemeye devam etmesine hükmetti. Bu karara Yılmaz'ın avukatı itiraz etti ve Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, mahkemenin kararını onayladı. Böylece Yılmaz’ın Yağtu’ya aylık 10 bin dolar (Yaklaşık 322 bin 130 TL) nafaka ödemesi kesinleşti.

CEM YILMAZ'DAN AÇIKLAMA GECİKMEDİ

Bu kararların ardından Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından çarpıcı bir açıklama yaparak "Cimriyim ve çocuğumla ilgilenmiyorum" dedi. Yılmaz paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Evet tüm haberler, yorumlar haklı. Cimriyim ve çocuğumla ilgilenmiyorum. (Bu bilinen bir gerçek) Ve tabii ki oğlumu tek başıma yaptım. İyi eğlenceler. Minik not 11 yıl önce boşandım. (dünyada bir ilk)"

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.