Cemal Canpolat: İstanbul''u sahipsiz bırakmayacağız

CHP İstanbul eski İl Başkanı Cemal Canpolat yayınladığı mesajda, “Referandum da yüzde 52 oy alan ekip olarak İstanbul’u sahipsiz bırakmayacağız" açıklamasında bulundu.

CHP İstanbul eski İl Başkanı Cemal Canpolat önemli açıklamalar geldi.

Yayımladığı mesajda, “Yerel yönetimlerde kesin tavır koyacağımızı bilmenizi istiyorum. Her ilçede ekip olarak birlik içinde adayımızı tekleştirecek ve onun mücadelesini vereceğiz" ifadelerini kullanan Canpolat, "Referandum da yüzde 52 oy alan ekip olarak İstanbul’u sahipsiz bırakmayacağız. Kapalı kapılar arkasında toplantılar yapılıp belediye başkanlıkları dağıtılırken bizim bu haksızlık karşısında suskun kalmamız beklenilemez” ifadesine yer verdi.

'BİZE KARŞI SOY KIRIM UYGULANDI'

Cemal Canpolat’ın açıklamasının tamamı şöyle:

Değerli yol arkadaşlarım, önümüzdeki süreçte parti içinde sessiz kalmayacağız. Parti Zarar görmesin diye sustuk, ama görülüyorki susunca olmuyor. Milletvekili seçiminde bir tek arkadaşımızı taşıyamamın sıkıntısının yaşıyoruz. Aramızda sadece 4 oy fark olmasına rağmen bize karşı bir soy kırım uygulandı. Tek arkadaşım seçilecek yerde olmadı. Yerel yönetimlerde kesin tavır koyacağımızı bilmenizi istiyorum. Referandum da yüzde 52 oy alan ekip olarak İstanbul’u sahipsiz bırakmayacağız. Kapalı kapılar arkasında toplantılar yapılıp belediye başkanlıkları dağıtılırken bizim bu haksızlık karşısında suskun kalmamız beklenilemez. Suskun kalmak ta zaten bize yakışmaz. Her ilçede ekip olarak birlik içinde adayımızı tekleştirecek ve onun mücadelesini vereceğiz. Gerekiyorsa il kongresi yapılacak. Bayram’da sonra görüşmek üzere. Hepinizi seviyorum".
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İYİ Parti'de Deprem! İlçe Yönetimi Topluca İstifa Etti!
Özgür Bey, Kemal Kılıçdaroğlu değil; bu tartışmalar bizi sadece yıpratır
Özel'den Erdoğan'a 'yumuşama' cevabı: "Gezi'dekiler içerideyken normalleşme olmaz"
CHP’nin eskisinden daha çok kavgaya, kutuplaşmaya, gerilime ve kamplaşmaya ihtiyacı var
Ekrem İmamoğlu'ndan Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan için anma mesajı