Cemal Enginyurt'tan Nagehan Alçı'ya Sert Yanıt: "Gücünüz Yetiyorsa Tutuklayın!"

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, gazeteci Nagehan Alçı'nın kendisi için yaptığı 'tutuklama' çağrısına sert yanıt verdi. Enginyurt, "Gücünüz yetiyorsa tutuklayın!" diyerek iktidarın kendilerini susturmaya çalıştığını vurguladı.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, gazeteci Nagehan Alçı'nın kendisi hakkında yaptığı 'tutuklama' çağrısına sert bir yanıt verdi. Enginyurt, katıldığı Sözcü TV programında bu çağrılara tepki göstererek şunları ifade etti:

"O, bana vatan haini dediğinde halk beni daha çok sevdi. Ben milletin seçtiği bir vekilim ve memleketime sahip çıkıyorum. İktidar kendisini sevmiyor, önceki bakanlara saygısı yok. Birbirlerinden nefret ediyorlar ve sonra bizim söylediklerimizle kendilerini kurtarmaya çalışıyorlar.

"GÜCÜNÜZ YETİYORSA TUTUKLAYIN HADİ"


Eğer gücünüz yetiyorsa, tutuklayın hadi. Sizin tutuklamalarınızdan korkan namerttir. 14 yaşında 4 yıl hapiste yattım, bundan sonra yine hapiste yatacak olsam ne olur? Tutuklayın dedim.

Ama biliyorum ki niyetleri şu: Hepimizi susturmak istiyorlar. Her söylediğimizden dolayı saldırarak bizi konuşturmamak istiyorlar."

Nagehan Alçı, bir televizyon programında Enginyurt'u hedef alarak şu yorumda bulunmuştu: 

"Mehmet Şimşek’in gitmesini istemek, bu ülkeye yapılabilecek en büyük kötülüktür. Cemal Enginyurt’un yaptığı, vatana ihanet etmektir. Ekonomi sihir değil, mucizeler beklenemez. Ortada bir şey yokken speküle ederek, Mehmet Şimşek’in gideceği dedikodusunu yaymak, ekonomiyle ilgili ciddiyetsiz bir tutumdur."

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.