Cenaze namazında tabuttan gelen sesler herkesi şok etti! Hastaneye dönüş!

80 yaşındaki Halit Bayşu'nun cenaze namazı sırasında musalla taşındaki tabuttan sesler yükselmeye başladı. Sağlık ekipleri, Bayşu'ya kalp masajı yaparak ambulansla hastaneye kaldırdı. İşte detaylar...

Fatih'te yaşanan ilginç bir olayda, 80 yaşındaki Halit Bayşu'nun cenaze namazı esnasında aslında hayatta olduğu fark edildi. Ayvansaray Mahallesi’ndeki Hacı İlyas Yatağan Camii'nde kılınacak cenaze namazı öncesi hazırlıklar yapılıyordu. Tabuttan gelen sesler üzerine cemaat büyük bir şok yaşadı ve durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Sağlık ekipleri, Bayşu’nun tabutunu açtığında nabzının attığını tespit etti. Hızla kalp masajı uygulandıktan sonra Bayşu, ambulansla hastaneye götürüldü. Ancak, ne yazık ki tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Cenaze namazı sırasında yaşanan bu olay, mahalledeki herkesin dikkatini çekti. Ayvansaray Mahalle Muhtarı Galip Akçay, "Kızından tabuttan ses geldiğini duydum. Dinlediğimde gerçekten bir tıkırtı olduğunu fark ettim. Ambulansı aradık" dedi. Mahalle sakinlerinden Erdoğan Baysal ise, "Cenaze geldiğinde tabuttan sesler geldiğini duyduk. Ambulansı çağırdık ve sağlık ekipleri müdahale etti" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.