Cenazede yaşadığı sarılma anıyla gündeme gelen Meriç Erkan, Ahu Tuğba'nın vasiyetini duyurdu

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ahu Tuğba'nın cenazesinde Meriç Erkan ve Yaşar Alptekin'in tutumları dikkat çekti. Maneviyatına bağlı bir kişi olan Erkan, Esra Ezmeci'nin YouTube programında Ahu Tuğba'nın vasiyetini paylaştı.

ABD'deki evinde hayatını kaybeden Ahu Tuğba'nın cenazesi, Teşvikiye Camii'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi. 

Ahu Tuğba'nın cenaze törenine sanat dünyasından çok sayıda kişi katılmadı. Cenazeye katılan Meriç Erkan ve Yaşar Alptekin'in davranışları dikkat çekti. 

Erkan, "Özledim seni, can abim. Hep selamın geliyor, sonunda seni de gördüm. En son sen beni Silivri'de sıkıp çevirmiştin. Ben daha tövbe etmemiştim. Şimdi de ben seni..." diyerek Yaşar Alptekin’i havaya kaldırıp döndürdü.

Erkan ve Alptekin'in bu kucaklaşması sosyal medyada eleştiri aldı. Meriç Erkan, Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin'den helallik istemek için açıklama yaptı.

Sonrasında, Esra Ezmeci'nin YouTube programına konuk olan Meriç Erkan, cenazedeki kucaklaşma anlarının çok konuşulmasıyla ilgili olarak "Çok heyecanlı bir yapım var. Yaşar abinin beni tövbesi beni çok etkilemişti. Yıllar önce Cuma namazında beni sımsıkı sarmıştı. O gün bugündür gerçek dostluğumuz başladı. Yıllar geçti, buluşmak nasip olmamıştı. Cenazeye geçtim, Yaşar abi bana dokununca gayri ihtiyari çevirdim. Bu kadar olayın cenazenin önüne geçmesini istemem, özür dilerim. Heyecanıma yenildim," dedi.

Meriç Erkan, Ahu Tuğba ile arasında hiçbir şey olmadığını belirterek, "Kendisi rahmetli olmadan önce 'Bunları söyleyin, aramızda bir şey olmadı' demişti. O benim ablamdır. Kendisiyle güzel anılarımız var," ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.