Cengiz Çandar’dan Edirne Cezaevi’nde Demirtaş ve Mızraklı’ya Ziyaret!

DEM Partili Cengiz Çandar, Edirne Cezaevi’nde Demirtaş ve Mızraklı ile uzun bir görüşme yaptı. Çandar, ikilinin tüm gelişmeleri dikkatle izlediğini ve katkı sunmaya istekli olduklarını belirtti.

DEVA Partisi Diyarbakır Milletvekili Cengiz Çandar, Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ve eski Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı’yı ziyaret etti. Çandar, Demirtaş ve Mızraklı ile yaptığı uzun görüşmenin ardından, sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çandar, paylaşımında, "Demirtaş ve Mızraklı’nın tüm sevenlerine, tüm halkımıza selamları var! Edirne’de Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı ile uzun bir görüşme yaptım. Her ikisinin sağlığı, en önemlisi zihin sağlıkları fevkalade yerinde. Gelişmeleri dikkatle, ilgiyle izliyorlar. Her türlü olumlu katkıyı vermeye hazır ve istekliler," ifadelerini kullandı.

DEMİRTAŞ VE MIZRAKLI'DAN MESAJ VAR

Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı’nın sağlık durumlarının iyi olduğunu belirten Çandar, "Her ikisinin de gelişmeleri yakından takip ettiğini" ifade etti. Çandar, Demirtaş ve Mızraklı’nın tüm sevenlerine selam gönderdiğini de sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.