Cengiz İnşaat'ın kule vinci okulun üstüne devrildi

zmir’in Karşıyaka ilçesindeki bir lisenin çatısına yaklaşık 50 metrelik kule vinç devrildi. Edinilen bilgiye göre, olay Emlak Bank Süleyman Demirel Anadolu Lisesi’nde sabaha karşı meydana geldi.Okulun yanında, Cengiz İnşaat’ın...

zmir’in Karşıyaka ilçesindeki bir lisenin çatısına yaklaşık 50 metrelik kule vinç devrildi. Edinilen bilgiye göre, olay Emlak Bank Süleyman Demirel Anadolu Lisesi’nde sabaha karşı meydana geldi.

Okulun yanında, Cengiz İnşaat’ın yürüttüğü bir rezidans inşaatında kurulu 50 metrelik kule vinç, inşaatla arasında sadece duvar olan hemen yandaki Emlakbank Süleyman Demirel Anadolu Lisesi’nin çatısına büyük bir gürültüyle devrildi.

Meydana gelen olayda okul çatısı ve sınıflar büyük hasar görürken, bazı sınıflarda göçük meydana geldi. Olayın öğrenciler okulda yokken yaşanması olası faciayı önledi. 900 öğrenci 60 öğretmenin bulunduğu okula her şeyden habersiz sabah gelen öğrenciler gördükleri manzara karşısında şaşırdı. Okulda eğitime ara verildi.

CENGİZ İNŞAAT: TERS RÜZGAR OLABİLİR

Cengiz İnşaat yetkilileri, vincin fırtına ve rüzgara karşı ayarlı olduğunu ancak ters bir rüzgara maruz kaldığı için devrilmiş olabileceğini öne sürdü. Okul Aile Birliği eski Başkanı Mine Topçu, 2 yıldan bu yana inşaat çalışmaları nedeniyle okulda titreşim ve sarsıntı yaşandığını, bunu birkaç kez inşaat yetkililerine ilettiklerini ancak çözüm bulunmadığını ifade etti. 

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Şebnem Bozoklu'dan 45 Yaşında Genç Görünmenin İpucu: Sadece Bunu Yapıyor!
Türkiye'den Dünyanın En Pahalı Baharatı: Gramı 200 Liradan Satışta, Ekmesi Biçmesi 2 Ay Sürüyor!
2023'te En Çok Zarar Eden Filmler Belli Oldu! İşte Liste
Bahar dizisine bomba transfer: Dora Ersoy geliyor!
21 kuru üzümü suda bekletip için: Faydaları saymakla bitmiyor!