Cengiz Ünder'in 4 Golüyle Fenerbahçe, İstanbulspor'u Gururlandırdı: 5-1

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında, etkileyici bir performans sergileyerek İstanbulspor'u 5-1'lik net bir skorla yenerek 2024 sezonuna zaferle başlangıç yaptı. Sarı lacivertli ekipte 4 gol atan Cengiz Ünder, maçın en dikkat çeken ismi oldu.

Cengiz Ünder'un 4 Gollü Performansıyla Fenerbahçe, İstanbulspor'u 5-1 Mağlup Etti" Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe, İstanbulspor'u etkileyici bir skor olan 5-1 yenerek 2024'e galibiyetle başladı. Sarı lacivertli ekipte 4 gol kaydeden Cengiz Ünder, maça damga vuran isim oldu. Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda İstanbulspor'a konuk oldu. İlk yarısı Fenerbahçe'nin 4-1 üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmayı sarı lacivertliler, skoru 5-1 yaparak liderliklerini sürdürdü.

Fenerbahçe'nin gollerinin 4'ünü Cengiz Ünder atarken, bir gol de Edin Dzeko'dan geldi. İstanbulspor'un tek golünü ise 32. dakikada Muammer Sarıkaya kaydetti. Maçın 65. dakikasında Dusan Tadic penaltı vuruşundan yararlanamadı.

LİDERLİK POZİSYONU KORUNDU

Bu galibiyetle Fenerbahçe, puanını 47 yaparak liderlik koltuğunu korudu. Üst üste beşinci mağlubiyetini alan İstanbulspor ise 5 puanla yoluna devam etti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!
Galatasaray, İlkay Gündoğan Transferi İçin Harekete Geçiyor!
Beşiktaş 15 milyon euroluk golcüsünü buldu: 37 gol 66 asist