Cenk Tosun Montella'ya ince mesaj

Gürcistan ve Portekiz maçlarında süre alamayan Cenk Tosun düzenlediği basın toplantısında şans beklediğini dile getirdi. Gürcistan ve Portekiz maçında süre alamadı, açıklamalarda bulunmuş oldu. Son dakika..

Milli takımın A takım kadrosunda yer almasına rağmen ilk iki maçta şans bulamayan Cenk Tosun, düzenlediği basın toplantısında teknik direktör Vincenzo Montella ile konuştu.

Usta futbolcu, şunları söyledi: "Oyuna girmek istedim, bekledim. İlk maçta da ikinci maçta da bekledim. Ama işte durum böyle" Teknik direktör, o bizim patronumuz. Kafasında ne var bilmiyoruz, böyle bir karar almış. Saygı duymak zorundayız" yorumunu yaptı.

13 yıldır takımda olduğunu hatırlatan Cenk Tosun, "Bu kadar. Burada çok güzel bir dostluk var. Şu anda bu takımın en iyi grubuna sahibiz. Hem saha içinde hem de saha dışında iyi anlaşıyoruz. Bu yüzden gurur duyuyoruz. Sanırım oynamaya hazırım. Ama öğretmene saygı duymuyorum. "Bu onun kararı" dedi.

Cenk Tosun son olarak Vincenzo Montella'nın kendisi hakkındaki düşüncelerini bildiğini sözlerine ekledi ve şöyle konuştu: "Turnuvanın başında benimle bu tür şeyleri paylaşmıştı. herkes Oynamayan futbolcu mutsuzdur. Hepimiz bu takıma bir şeyler vermek için buradayız. Öğretmenle konuşma şansım olmadı ama düşüncelerini biliyorum. "Ben de konuşmayı istemedim."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.