Cenk Tosun'ndan beğeni yağmuruna tutulan Fenerbahçe paylaşımı!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Cenk Tosun, Lugano maçı öncesi sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Tosun'un paylaşımı, takipçilerinden binlerce beğeni aldı.

Fenerbahçe'nin yeni transferleri St. Maximin, Cenk Tosun ve Oğuz Aydın, Lugano ile yapılacak iki maç için UEFA listesine dahil edildi. Ancak, sakatlığı nedeniyle St. Maximin ilk maçta yer alamayacak.

Cenk Tosun, Lugano maçıyla ilgili Instagram'da Fenerbahçe'ye ait olan 'Mohikan Marşı' şarkısını kullanarak bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşım, Fenerbahçe taraftarları tarafından büyük ilgi gördü.

RÖVANŞ 30 TEMMUZ'DA İSTANBUL'DA OYNANACAK

Portekizli hakem Tiago Martins, Fenerbahçe'nin Lugano ile oynayacağı maçın hakemi olacak. UEFA'nın Fenerbahçe'ye verdiği deplasman tribünü yasağı nedeniyle Fenerbahçe taraftarları, misafir tribününe alınmayacak.

Fenerbahçe, Lugano'yu eleyerek 3. ön eleme ve play-off turlarına yükselebilirse, Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansı elde edecek. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne en son katılımı 2008-2009 sezonuna dayanıyor. Porto ve İnter ile Şampiyonlar Ligi zaferi yaşamış olan Mourinho'nun yönetiminde bu hedefe ulaşmayı planlıyor. Geçen sezon Konferans Ligi çeyrek finalinde Yunan ekibi Olympiakos'a elenmişti.

Fenerbahçe - FC Lugano maçının rövanşı 30 Temmuz'da İstanbul'da oynanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.