Çernihiv'e Yönelik Rus Füze Saldırısında Ölü Sayısı 17'ye Yükseldi

Rusya'nın Çernihiv kentinde gerçekleştirdiği füze saldırısında ölü sayısı 17'ye, yaralı sayısı 60'a yükseldi. Ukrayna'ya yönelik saldırılar devam ediyor.

Rusya'nın Ukrayna'nın Çernihiv kentinde gerçekleştirdiği füze saldırısında ölenlerin sayısı 17'ye, yaralıların sayısı ise 60'a yükseldi. Şubat 2022'den bu yana süregelen saldırılar, artan insani trajediyi vurguluyor. Saldırı sonucunda birçok konutta, bir hastanede ve üniversitede büyük hasar oluştu. Olayın ardından kurtarma çalışmaları hızla devam ediyor.

Rusya'nın Ukrayna'nın Çernihiv kentinde gerçekleştirdiği füze saldırısında ölenlerin sayısı 17'ye, yaralıların sayısı ise 60'a yükseldi.

Rusya, Şubat 2022'den bu yana Ukrayna'ya yönelik saldırılarını sürdürüyor. Rus ordusunun Çernihiv kentini hedef aldığı füze saldırısının bilançosu artıyor. Ukrayna Devlet Acil Servisi'nden yapılan açıklamaya göre, saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 17'ye, yaralıların sayısı ise 60'a yükseldi. Arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor. Saldırı sonucunda birçok konutta, bir hastanede, bir üniversitede ve onlarca araçta büyük hasar meydana geldiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

İspanya, İsrail'e silah taşıyan gemilere limanlarını açmayı reddetti
İsrail sivilleri hedef almaya devam ediyor
ABD-Rusya Uzay Gerilimi: Cosmos-2553 Uydusu Tartışması
Ibu Yanardağı'nda Uyarı Seviyesi Yükseldi: Endonezya'da Volkanik Faaliyetler Alarm Veriyor
Ukrayna Barış Zirvesine 50'den Fazla Ülke Katılacak