"Çetinkaya'yı boykot et"

Çetinkaya Mağazası'nda işe alım sırasında "Alevi misin?" sorusu sorulduğu iddiaları üzerine sosyal medyada büyük bir tepki ortaya çıktı. "#ÇetinkayaMağazalarıBoykot" başlığı en çok mesaj yazılan başlıklardan biri olurken...

Çetinkaya Mağazası'nda işe alım sırasında "Alevi misin?" sorusu sorulduğu iddiaları üzerine sosyal medyada büyük bir tepki ortaya çıktı. "#ÇetinkayaMağazalarıBoykot" başlığı en çok mesaj yazılan başlıklardan biri olurken mağazadan gelen ilk açıklamada iddialar yalanlandı.

Sosyal medyada dile getirilen bir iddiada, Çetinkaya Mağazası'nın işe alım sırasında "Alevi misin?" diye sorarak ayrımcılık yaptığı belirtildi. İddialar sonrası sosyal medyanın en çok konuşulan başlıkları arasına giren Çetinkaya'ya boykot çağrısı yapıldı.

Konuya ilişkin Cumhuriyet gazetesine bir açıklama yapan Çetinkaya Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Kurtoğlu, iddianın gerçeği yansıtmadığını söyleyerek işe alımlarda mezhep ayrımı yapmadıklarını söyledi. Kurtoğlu, "İddia tamamen asılsız, bizim Alevi çalışanlarımız var. İddianın kaynağı da bir kişinin yazdığı tweet. Daha detaylı açıklamayı da yapacağız" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

WhatsApp'ı Artık Kullanamayacak Telefonlar Belli Oldu!
Show TV'nin Bahar Dizisine İddialı Rakip! Kanal D'den Yeni Dizi Sürprizi!
Tek ısırığı ile öldüren yılan görüldü!: İşte Türkiye'nin en zehirli yılanı!
Esnaf, emekli ve dar gelirli vatandaşlar için müjde geliyor!: Torba yasası belli oldu!
İşte bahçelerde eksik olmayan danaburnu böcekleri için etkili çözüm!