Cevdet Yılmaz’dan İsrail Bakanı Katz’a Sert Tepki: “Erdoğan’ın Adını Ağzınıza Almaya Hakkınız Yok”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına sert bir yanıt verdi. Yılmaz, Erdoğan'ın liderliğinde yaşamaktan gurur duyduklarını ve Filistin halkının özgürlüğü ile Netanyahu'nun uluslararası hukuk önünde hesap vereceği günü sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına sert bir yanıt verdi. Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Gazze'de masum çocuklar ve sivillerin öldürülmesini gerçekleştirenlerin, Türkiye'nin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adını ağzına almaya dahi hakkı olmadığını vurguladı.

Yılmaz, şu ifadeleri kullandı: 

"Defalarca sandıkta milletimizin temiz oylarıyla seçilen ve ülkemize birçok eser ve hizmet kazandıran Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yaşamaktan ve onun yol arkadaşları olmaktan onur duyuyoruz. Zalimlere karşı hakkı savunmaktan asla geri durmayan Cumhurbaşkanımızın yanında olmaktan gurur duyuyoruz. Gerçek güzellikler, Filistin halkının özgürlüğüne kavuştuğu ve Netanyahu yönetiminin uluslararası hukuk önünde suçlarının hesabını verdiği gün olacaktır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.