Cezaevi müdürünün cinayet hükümlüsüyle yasak aşkı ortaya çıktı! Mesajlar ifşa edilince istifasını verdi

Güney Amerika ülkesi Arjantin'de evli ve bir çocuk anası cezaevi müdürü Andrea Ferreyra'nın, mahkum Javier Duarte ile yasak aşk yaşamış olduğu ortaya çıktı. 15 yıl hapis cezası alan katliam hükümlüsü mahkuma ilk görüşte aşık bulunduğunu dile getiren Ferreyra, mahkumla mesajlaşmaları ortaya çıkınca görevinden çekilme etti.

Arjantin'in Chaco kentindeki Barranqueras hapishanesinde çalışan bir çocuk anası cezaevi müdürü Andrea Ferreyra'nın, yargı giymiş bir katil olan 35 yaşındaki Javier Duarte ile yasak aşk yaşamış olduğu ortaya çıktı.

İLK GÖRÜŞTE AŞIK OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Yerel basında yer alan haberlere nazaran müdür, mahkuma ilk görüşte aşık oldu ve ikili Facebook üstünden mesajlaşmaya başladı. Facebook üstünden görüşmeye süregelen müdür ve mahkum daha sonrasında telefon numarası alışverişi yaparak daha da yakınlaşmaya başladı.

MESAJLAR İFŞA OLUNCA İSTİFA ETTİ

Mesajlarının ifşa edilmesinden sonrasında ilişkileri ortaya çıkan ikiliden Ferreya görevinden çekilme etti. Arjantin'deki tepkilere karşın ikili bir an ilkin evlenme planları hayata geçirmeye başladı.

"HİÇBİR ŞEYDEN KORKMUYORUM"

Hapishanedeki görevinden ayrıldıktan sonrasında yeni bir iş arayışı içine girdiğini ifade eden Ferreya, "Hiçbir şeyden korkmuyorum. Javier'in iyi mi biri bulunduğunu biliyorum ve işlediğin suçun ötesinde ona inanıyorum. Onun değiştiğini düşünüyorum. Şimdi yeni bir iş arıyorum ve hayatımı tekrardan inşa etmek için oldukça heyecanlıyım" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Stormy Daniels, Trump'ın "sus payı" davasında yaşamının kaosa dönüştüğünü ifade etti
Netanyahu müzakere heyetine talimat verdi: "Israrcı olmaya devam edin”
İsrail Savunma Bakanı Gallant, Refah'a yapılan saldırıların devam edeceğini ifade etti
Burnu Tıkalı Diye Hastaneye Gitti: Doktorlar Burnundan Yüzlerce... "Beynine Doğru Gidiyorlarmış"
AB'de Mart Ayında Perakende Satışlarda Artış Gözlendi, Polonya Öncü Konumda