Cezaevinden izinli çıkan hükümlü, sokakta uğradığı silahlı saldırıda öldü!

Bursa Osmangazi ilçesinde Hüseyin Uzun, Altıparmak Caddesi'nde yürürken motosikletli bir saldırgan tarafından vuruldu. Boynuna isabet eden kurşunla ağır yaralanan Uzun, hastaneye kaldırıldı, ancak yaşamını yitirdi.

10 gün önce cezaevinden izin alarak dışarı çıkan hükümlü 23 yaşındaki Hüseyin Uzun, arkadaşıyla yürüyüş yaparken yol kenarında motosikletle bekleyen bir kişi tarafından tabancayla vuruldu. Boynuna isabet eden kurşun, Uzun'un kulağından çıktı ve ağır yaralanmasına neden oldu. Uzun yere yığılırken, saldırgan motosikletle olay yerinden kaçtı. Yanındaki arkadaşı da bölgeden uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Uzun, ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak hayatını kaybetti.

Saldırı anı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Hüseyin Uzun'un arkadaşıyla kaldırımda yürüdüğü, motosikletli saldırgan tarafından vurulduğu ve şüphelinin hızla olay yerinden kaçtığı görüldü. Ayrıca, Uzun'un yanındaki arkadaşının ara sokağa girerek koşarak uzaklaştığı anlar da kameraya yansıdı. 

Polis, görgü tanıklarının ifadelerini aldı ve çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceledi. Saldırganın yakalanması için geniş çaplı arama başlatıldı. Yapılan araştırmalarda, Uzun'un 'hırsızlık' suçundan hükümlü olduğu ve cezaevinden 10 gün önce izinli olarak ayrıldığı, üzerindeki cezaevi izin kağıdının da bulunduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.