Chapecoense'yi anmak için formasını çıkaran Cavani sarı kartla cezalandırıldı

Fransa Ligue 1'de Paris Saint-Germain, evinde konuk ettiği Angers'i 2-0 mağlup ederek lider Nice'in 1 puan gerisinden zirve yarışını sürdürdü.Karşılaşmanın ardından en çok konuşulan konu ise, takımının ikinci golüne imza...

Fransa Ligue 1'de Paris Saint-Germain, evinde konuk ettiği Angers'i 2-0 mağlup ederek lider Nice'in 1 puan gerisinden zirve yarışını sürdürdü.

Karşılaşmanın ardından en çok konuşulan konu ise, takımının ikinci golüne imza atan Edinson Cavani'nin gol sonrasındaki eylemi ve gördüğü sarı kart oldu.

Penaltı vuruşuyla fileleri havalandırarak PSG kariyerindeki 100. golüne imza atan Cavani, gol sonrasında formasının altındaki tişörtü göstererek, Kolombiya'daki uçak kazasında hayatını kaybeden Chapecoense'deki futbolculara yönelik anma mesajı gönderdi.

Ancak bu eylem, Uruguaylı golcüye pahalıya patladı. Karşılaşmanın hakemi Frank Schneider, formasını çıkardığı gerekçesiyle Cavani'yi sarı kartla cezalandırdı. Bu durum, Fransa medyası genelinde hakemlerin kurallar karşısındaki takdir haklarını yeniden tartışmaya açtı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Sinan Engin'den Galatasaray'a Sert Uyarı: "Ölüm Kalım Maçı Bekliyor!"
Dev derbide kazanan belli oldu! Kanarya şampiyonluk yarışına tutundu
Tadic'in Beşiktaş maçı sonrası açıklamaları: 'Hain'
Galatasaray'ın Efsanesi Yıllar Sonra Ortaya Çıktı: Son Halini Görenler Hayrete Düştü!
Ersun Yanal canlı yayında İsmail Kartal'ı hedef aldı!