ChatGPT alakasız ve anlamsız cevaplar verdi

OpenAI'nin ChatGPT'si, beklenmeyen bir hata nedeniyle anlamsız yanıtlar vermeye başladı. Kullanıcılar, sosyal medyada paylaştıkları ekran görüntüleri ile bu durumu belgeledi. OpenAI, sorunu çözdüğünü açıkladı, ancak bazı kullanıcılar sorunun devam ettiğini iddia etti.

OpenAI'nin yapay zeka destekli sohbet robotu ChatGPT, kullanıcıların sorgularına anlamsız ve beklenmedik yanıtlar vererek dikkat çekti.

ANLAMSIZ YANITLAR SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI

Salı gecesi başlayan olayda, kullanıcılar AI chatbot'tan gelen anlamsız yanıtlarla dolu ChatGPT konuşmalarının ekran görüntülerini sosyal medyada paylaştı.

OPENAI'DEN AÇIKLAMA

OpenAI, salı gecesi yaptığı açıklamada, "ChatGPT'den gelen beklenmedik yanıtlara ilişkin raporları araştırıyoruz" diyerek "Durumu izlemeye devam ediyoruz." açıklamasını yaptı.

SORUN ÇÖZÜLDÜ

OpenAI, sorunun çarşamba sabahı itibariyle çözüldüğünü duyurdu. Ancak kullanıcılar, sorunun devam ettiğini ve alışılmadık yanıtların devam ettiğini iddia etti.

ÖRNEK YANITLAR

Örnekler arasında, ChatGPT'nin bir kullanıcının Asya'daki yatakların farklılıkları hakkındaki sorusuna alakasız cevaplar vermesi ve bir başka durumda caz albümü önerisi sonrasında anlamsız ifadeleri tekrarlaması bulunuyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

41 Işık Yılı Uzaklıkta 'Süper Dünya' Keşfedildi
NASA'nın Psyche Uzay Aracı: Uzaydan Dünya'ya Lazer İletişimiyle Çığır Açıyor
Apple, Yeni iPad Modellerinde Şarj Adaptörünü Kutudan Çıkarıyor
Darbe aldıkça sertleşen malzeme: Depreme karşı binalarda kullanılabilir mi?
TikTok ve ByteDance ABD'deki Yasa İçin Hukuki Mücadeleye Başlıyor