CHP Bartın: 24 Haziran''da birinci parti olduk, belediyeleri biz kazanacağız

''24 Haziran’da Bartın, Amasra, Ulus ve Kurucaşile merkezde CHP birinci parti oldu, belediye başkanlıklarını biz kazanacağız''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın İl başkanlığı 24 Haziran seçim sonuçlarının değerlendirmesini yapmak ve önümüzdeki yerel seçimlerde yol haritasını belirlemek amacıyla il danışma kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Divan başkanlığını Metin Ulukavak’ın yaptığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan il danışma kurulu toplantısına CHP Bartın İl başkanı Hatice İlknur Erkan, CHP Bartın İl başkan yardımcısı Sabri Aktaş, Milletvekili Aysu Bankoğlu, CHP Bartın merkez ilçe başkanı Hacı Gölbucaklı, CHP Amasra ilçe başkanı Bora Işıkal, CHP Ulus ilçe başkanı Yaşar Yıldırım, CHP Bartın eski il ve ilçe başkanları, Belediye ve il genel meclis üyeleri, parti yöneticileri ile parti üyesi dernek başkanları katıldı.

24 HAZİRAN’DA BARTIN, AMASRA, ULUS VE KURUCAŞİLE...

CHP yöneticileri ve CHP’liler parti içi eleştirilerin sosyal medya üzerinden değil, parti içinde kendi aralarında yapılması gerektiğinin altını çizerek, bundan sonraki süreçte bir bütünlük içerisinde kucaklaşarak önümüzdeki 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlere hazırlanma kararı aldı. Partililer 24 Haziran seçimlerinde CHP’nin Bartın merkezde 1’inci parti, Amasra, Ulus ve Kurucaşile ilçeleri merkezlerinde de CHP’nin 1’inci olduğunu belirterek Bartın merkez belediye başkanlığını, Amasra, Ulus ve Kurucaşile belediye başkanlıklarını alacaklarını belittiler. CHP’liler Kozcağız, Kumluca, Hasankadı ve Apdipaşa belde belediye başkanlıklarını almak için şimdiden seçim startını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Sosyal Medya Fenomeni Dilan Polat'ın Tahliye Talebi: Sağlık Raporu Bekleniyor
Arka Sokaklar'da Mesut ve Hüsnü Çoban Buluşması Ekrana Kilitledi!
TBMM, Fahiş Fiyatlarla Mücadele ve Uluslararası Anlaşmaları Ele Alıyor
Türkiye Genelinde Bulutlu Hava: 18 İl için Sarı Kodlu Uyarı!
İstanbul'daki 1 Mayıs Gösterilerinde 65 Şüpheliden 38'i Tutuklandı