CHP bildirisine Erdoğan ve AKP'den suç duyurusu! Artık siyaset de yasak

AKP'li Abdülhamit Gül, CHP'nin Cumhuriyet'i susturma operasyonu ve HDP'lilerin tutuklanmasının ardından yayınladığı bildiri hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da aynı bildiri hakkında...

AKP'li Abdülhamit Gül, CHP'nin Cumhuriyet'i susturma operasyonu ve HDP'lilerin tutuklanmasının ardından yayınladığı bildiri hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da aynı bildiri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP, CHP'nin Cumhuriyet gazetesini susturma operasyonu ve HDP'li eş genel başkanlar ile milletvekillerinin tutuklanmasının ardından açıkladığı bildiri hakkında suç duyurusunda bulundu.

AKP Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "CHP PM bildirisi baştan sona partimize, Cumhurbaşkanımıza, milletimize ve ülkemize yönelik hakaret ve iftiralarla, yalan beyanlarla doludur. CHP'nin PM bildirisine karşı AK Parti olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. CHP, terör örgütlerinin yanında, Cumhuriyetin ve halkın karşısında durdukça bu milletten gereken dersi almaya devam edecektir" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

TBMM'de Can Atalay'ın boşalan odasına İYİ Partili Erhan Usta yerleşti
"Netanyahu ateşkes müzakerelerini sabote ediyor"
Erdoğan'ın ziyaretinin ardından kritik zirve!: Özel ile Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel’de bir arada!
Özel: “Siyasetçilerin el sıkışmadığı dönemlerin sonu demokrasi için felaket olmuştur”
'Şu ana kadar kayyım yaşanmamasından memnuniyet duydum'