CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün oyunu kullandı

CHP Bilecik'ten seçim günü mesajları: Milletvekili Yaşar Tüzün, 'Hayırlı olsun' derken, Belediye Başkan Adayı Subaşı birlik ve huzur çağrısı yaptı. İl Başkanı Özdemir ise sandıkta halkın mutluluğunu diledi.

Bilecik'te 31 Mart Mahalli İdari seçimlerine katılım yüksek oldu. CHP'den gelen sesler ise umut ve birlik mesajlarıyla doluydu. Milletvekili Yaşar Tüzün, seçimin vatana ve millete hayırlı olması için dileklerini iletti. Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı ise ailesiyle birlikte sandık başına geçerek huzur ve mutluluk temennisinde bulundu. İl Başkanı Ali Özdemir de aynı duyguları paylaştı. Bu seçimde CHP, birlik ve dayanışma ruhuyla ön plana çıktı.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, oy kullanarak, seçimin ülkeye, millete ve vatandaşlara hayırlı olmasını diledi. Sabah 08.00'de başlayan oy verme işlemi sorunsuz bir şekilde devam ederken, Tüzün ve eşi Aysel Tüzün Edebali Ortaokulu'nda 1123 numaralı sandıkta oylarını kullandı. Tüzün, "31 Mart Mahalli İdari seçiminin ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyor, bu süreçte fedakarca emek veren sandık görevlilerimize kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı.

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı da eşi Berat Şubaşı ile birlikte oy kullandı. Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip Lisesi 1037 numaralı sandıkta oylarını kullanan Subaşı, "Sevgili eşim Berat ve kızım Asya ile 2024 yerel seçimleri için oyumuzu kullandık. Seçimlerin halkımıza huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, bu güzel ve sıcak bahar gününde tüm vatandaşlarımızı oylarını kullanmaya davet ediyorum. Bilecik ve Türkiye için hayırlı olsun" açıklamasında bulundu.

CHP Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir ise eşi Ülker Özdemir ve torunuyla birlikte sandığa gitti. Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 1070 numaralı sandıkta oy kullanarak, seçimlerin halka huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.