CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey Oyunu kullandı

CHP'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, eşiyle birlikte oy kullanmak için sandık başında. Bozbey, seçimde barış ve demokrasi mesajı verdi.

CHP'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, seçim günü heyecanıyla Nilüfer Belediyesi Özlüce İlkokulu'na geldi ve eşiyle birlikte oy kullandı.

CHP'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, seçim günü olan bugün oy kullanmak için heyecanla Nilüfer Belediyesi Özlüce İlkokulu'na geldi. Eşi Seden ile birlikte okulun önünde seçmenlerle selamlaşarak, samimi bir şekilde iletişim kurdu. Ardından içeri girdiler ve sırasını bekleyerek 1563 numaralı sandıkta oylarını kullandılar.

Oyunu kullandıktan sonra gazetecilere kısa bir açıklama yapan Bozbey, oy kullanmanın önemini vurgulayarak, bu anın ailece birlikte yaşadıkları bir mutluluk olduğunu dile getirdi. Ülke genelinde huzur, demokrasi ve özgürlük temennisinde bulunarak, sandıktan çıkacak sonucun ne olursa olsun Bursa'nın kazanacağına inandığını ifade etti. Bu sözleriyle sadece seçim sürecine değil, demokratik sürece olan inancını ve Bursa'ya duyduğu güveni de yansıttı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

TBMM'de öğretmen atama krizi! CHP Milletvekilinin soru önergesi 'kişisel' bulunarak geri çevrildi
Direne direne var olduk direne direne kazanacağız
Ekrem İmamoğlu’ndan kendi yöneticisine özelleştirme tepkisi:
Cumhurbaşkanı affından yararlandı
Örtülü Faşizm Yasası geliyor