CHP Eski Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Lideri Akşener’i Hedef Aldı

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı televizyon programında İYİ Parti lideri Meral Akşener’i de hedef alarak, “Normalleşmekle iktidar olunmaz, mücadele ederek iktidar olunur” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, Akşener’in yanı sıra birçok siyasi figürün normalleştiğini belirtti.

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TV100 ekranlarında katıldığı bir televizyon programında, İYİ Parti lideri Meral Akşener hakkında dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. Kılıçdaroğlu, normalleşme sürecine dair yaptığı açıklamalarda, Akşener’in de bu sürece dahil olduğunu ifade etti.

Kılıçdaroğlu'ndan Sert Eleştiri

Kılıçdaroğlu, programda şunları söyledi: "Size sayayım, Sayın Devlet Bahçeli bakın o da normalleşti Erdoğan'la. Sayın Numan Kurtulmuş, o da normalleşti. Şimdi TBMM Başkanı. Cesaret edip kendi vekili Can Atalay’a sahip çıkamıyor. Bu beyefendi saraydan cesaret alamadığı için normalleşti ve kendi milletvekiline sahip çıkamıyor. Süleyman Soylu o da normalleşti. Sinan Ogan hem normalleşti hem zenginleşti. Hepimiz biliyoruz. Sayın Meral Akşener o da normalleşti. Herkes biliyor. Normalleşerek iktidar olunur mu? Mücadele ederek iktidar olunur."

Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları, siyasi arenada geniş yankı uyandırdı ve Akşener’in politik duruşuna dair tartışmaları yeniden alevlendirdi. Kılıçdaroğlu’nun bu eleştirisi, özellikle son dönemde siyasi figürlerin "normalleşme" kavramı etrafında şekillenen tartışmalarını da gözler önüne serdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.