CHP Gençlik Kolları'ndan İsrail Dışişleri Bakanı'na Sert Tepki

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, sosyal medyada İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Yavaş’ı etiketleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef aldı. CHP Gençlik Kolları, Katz’a İngilizce yanıt vererek, onu "katil" olarak nitelendirdi ve Erdoğan'ı güçlendirme çabalarını eleştirdi.

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, sosyal medya üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı etiketleyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef aldı. Bu paylaşıma CHP Gençlik Kolları, Katz’a sert bir yanıt vererek, onu "katil" olarak nitelendirdi ve Erdoğan’ı güçlendirme çabalarını eleştirdi.

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, sosyal medya hesabında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı etiketleyerek AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef aldı. 

Bu paylaşıma CHP Gençlik Kolları, resmi hesaplarından İngilizce bir yanıt vererek sert tepki gösterdi. Paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Kes sesini katil! Kendinizi akıllı mı sanıyorsunuz? Bizi etiketleyerek müttefikiniz Erdoğan’ı güçlendirmeye çalıştığınızı biliyoruz. Siz masum insanların katillersiniz. O çirkin sözlerinizi bizden uzak tutun. Özgür Filistin, yaşasın Filistin."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.