CHP Genel Başkan adayı olacak mı: Ümit Kocasakal ABC'ye açıkladı!

Oğuz Bakır / ABCEski İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal'ın CHP Genel Başkanlığı için aday olacağına dair haber ve iddialarla çalkalanıyordu. Konuya ilişkin olarak, Ümit Kocasakal, ABC Gazetesi'ne konuştu.Kocasakal, bugün basına...

Oğuz Bakır / ABC

Eski İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal'ın CHP Genel Başkanlığı için aday olacağına dair haber ve iddialarla çalkalanıyordu. Konuya ilişkin olarak, Ümit Kocasakal, ABC Gazetesi'ne konuştu.

Kocasakal, bugün basına açıklama yayınlayacağını belirterek, iddiaların doğru olduğunu açıkladı. CHP Olağan Kongresi'ne ilişlin 17 Ocak'ta basın toplantısı gerçekleştireceğini belirten Kocasakal, konunun içeriğine ilişkin basın toplantısında açıklayacağını belirtti. 

NE OLMUŞTU?
Sosyal medya, eski İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal'ın CHP Genel Başkanlığı için aday olacağına dair haber ve iddialarla çalkalanıyordu. Kocasakal'ın resmi hesaplarından herhangi bir açıklama gelmedi ancak sosyal medyada tarihi ve yeri belli bir toplantıdan bahsediliyordu. Bu duyuruyu kimin yaptığı sonradan ortaya çıktı.

İstanbul Barosu'nun eski Yönetim Kurulu üyesi Avukat İsmail Altay, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, Kocasakal'ın CHP Genel Başkanlığına aday olacağını ve konuya ilişkin çarşamba günü açıklama yapacağını duyurmuştu.

İsmail Altay'ın açıklaması şöyleydi:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Masrafı yok diye bol bol ekildi: Sarı altında hasat erken başladı!
Ankara' da sağanak yağış sürecek mi? 5 Mayıs 2024 Ankara hava durumu
O bebek maması markasında zararlı madde tespiti edildi: Ürünler toplatılıyor
Popüler mama markasında zararlı madde: Toplatılıyor!
Kaçak tarikat yurdunda şok edici koşullar! Çocuklar hijyenik olmayan ortamda yaşıyor