CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kılınçaslan Ailesi’nin Düğününde Nikah Şahidi Oldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Mardin eski İl Başkanı Mehmet Kılınçaslan'ın oğlu Azad Kılınçaslan’ın düğününde nikah şahidi oldu. Mardin'in Kızıltepe ilçesinde düzenlenen törende Özel, genç çifte mutluluk dileyerek, partililerle halay çekti ve Cumhuriyet altını taktı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mardin’in Kızıltepe ilçesinde gerçekleştirilen Azad Kılınçaslan ve Nurhan İlhan’ın düğün töreninde nikah şahidi oldu. Törene CHP’nin önde gelen isimleri de katılırken, Özel çiftin mutluluğunu paylaşarak partililerle halay çekti ve Cumhuriyet altını taktı.

CHP Mardin eski İl Başkanı Mehmet Kılınçaslan’ın oğlu Azad Kılınçaslan, Mardin'in Kızıltepe ilçesinde düzenlenen düğün töreniyle Nurhan İlhan ile evlendi. Törene CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile aile yakınları katıldı. Özel ve beraberindekiler, Prof. Dr. Aziz Sancar Havalimanı'nda CHP İl Başkanı Mahmut Duyan ve partililer tarafından karşılandı ve düğün salonuna geçerek genç çifti tebrik etti. Özel ve ekibi, çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Özgür Özel, nikah şahitliğinin kendisi için büyük bir gurur olduğunu belirterek, Azad Kılınçaslan’ın partisinin il sekreteri olduğunu ve babasının mirasını sürdürdüğünü ifade etti. Mardinlilerin CHP'ye sadece selam vermekle kalmayıp, oy vereceğini de vurgulayan Özel, düğün sırasında partililerle halay çekti ve geline Cumhuriyet altını taktı. Törenin ardından Özel, Mardin'den ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.