CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mahmut Tanal'ı Hastanede Ziyaret Etti!

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, yoğun çalışma temposunun etkisiyle dün hastaneye kaldırıldı. Tanal'ın yanında refakatçi olarak CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan bulunurken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel de bu akşam Tanal'ı hastanede ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin tanınmış isimlerinden biri olan Mahmut Tanal, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastaneye giriş yaptı. Tanal’ın durumuyla ilgili olarak CHP Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Mustafa Koyuncu, milletvekilinin aşırı çalışma yoğunluğu nedeniyle fenalaştığını bildirdi. Umut Akdoğan, Tanal’ı hastanede yalnız bırakmayarak refakatçilik görevini üstlendi.

ÖZGÜR ÖZEL HASTA ZİYARETİNDE BULUNDU

ABD’deki Sosyalist Enternasyonal Prezidyum Toplantısı'ndan dönen Özgür Özel’in, ilk olarak Tanal’ı hastanede ziyaret ettiği öğrenildi. Bu durumu sosyal medya üzerinden duyuran Tanal, şu sözleri paylaştı:

"ABD’den döner dönmez, ayağının tozuyla tedavi gördüğüm hastaneye gelen Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e içten teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca, yanımda refakatçi olarak kalıp beni yalnız bırakmayan kıymetli arkadaşım, Ankara Milletvekilimiz Umut Akdoğan’a da minnettarım."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.