CHP Genel Başkanı Özgür Özel "Türkiye ittifakı" vurgusunda bulunda

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de düzenlenen aday tanıtım töreninde hükümeti eleştirerek Türkiye'nin genelini kapsayacak bir ittifaka vurgu yaptı. Partinin İzmir'deki güçlü pozisyonu ve seçim stratejisi hakkında detaylar haberimizde.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin aday tanıtım törenine katıldı ve İzmir'den mesajlarını iletti. Hükümeti eleştirerek, Türkiye'nin bütününü kucaklayacak bir ittifaka ihtiyaç olduğunu vurguladı. Özel, Ankara'da imza atamamış olsalar da İzmir'in demokratları olarak İzmir'e ve Cumhuriyet'e sahip çıkacaklarını ifade etti. Özgür Özel ayrıca, kadınlara yönelik politikalara da değindi, Atatürk'ün kenti İzmir'de 6 kadın belediye başkanının olduğunu belirterek, CHP'nin cumhuriyet kadınlarıyla güçlü bir şekilde yola devam ettiğini söyledi.

Özel, partisinin İzmir'deki güçlü pozisyonunu da vurguladı; 22 ilçe belediyesinin CHP'de olduğunu ve seçimlerde açık ara önde olduklarını ifade etti. CHP'nin seçim stratejisinden de bahsederek, 18 ilçenin mevcut belediye başkanlarını aday göstermediğini ve yeni isimlerle yola devam edeceklerini açıkladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in yerine Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın aday olduğunu duyurdu.

Son olarak, Karaburun'da yapılan son değişikliği paylaştı; belediye başkan adayı olarak gösterilen Nurşen Balcı'nın yerine mevcut başkan İlkay Girgin Erdoğan ile devam edeceklerini belirtti. Aday tanıtım törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve listede yer almayan diğer belediye başkanlarının katılmaması ise dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

İzmir'de Sokak Tartışması Kanla Bitti: Hastane Çalışanı Yaşamını Yitirdi
Çöp konteynerine atılan çuvaldan 6 köpek yavrusu çıktı
Canlı yayında 8 yaşındaki kızı için 'müstehcen' ifadeler kullanan kadına gözaltı
Depremzede Orhan Erdoğan kimseye sesini duyuramadığı için yaşamına son verdiği ortaya çıktı
HPV aşısı nedir ve ücretsiz HPV aşı başvurusu nasıl yapılır?