CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Berkin Elvan'a Vefa Mesajı!

Gezi Parkı Direnişi sırasında polis müdahalesi sonucu hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın ölüm yıl dönümünde, CHP Genel Başkanı Özgür Özel sosyal medya hesabından şu sözlerle bir paylaşım yaparak Berkin'i andı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gezi Parkı Direnişi sırasında polisin attığı biber gazı kapsülüyle hayatını kaybeden Berkin Elvan'ı onuncu ölüm yıldönümünde sosyal medya hesabından anarak paylaşım yaptı.

Özel'in mesajında şu sözler yer aldı:

"Bugün, Gezi olayları sırasında polisin attığı biber gazı kapsülüyle trajik bir şekilde hayatını kaybeden Berkin Elvan'ı onuncu ölüm yıldönümünde rahmetle ve saygıyla anıyorum. Bu ülkenin çocuklarını ayırmayacağız, acıları yarıştırmayacağız, ve hiçbir çocuğumuzun çocukluğunu çalmaya izin vermeyeceğiz."

Bugün, 269 gün boyunca hastanede yaşam mücadelesi veren Berkin Elvan, Feriköy Mezarlığı'nda düzenlenen anma töreniyle anıldı. Berkin Elvan'ın ablası Gamze Elvan ise sosyal medya hesabından kardeşine duygusal bir mesaj paylaştı. Gamze Elvan'ın paylaşımında, on yıl boyunca evlerinin sessiz ve boş olduğunu, Berkin'in sesinin, gülüşünün ve kokusunun artık yanlarında olmadığını ifade etti. Ablası olarak, Berkin'in kaybını kabullenmeyi reddettiğini ve yaşadıkları acıları başkalarının yaşamaması için mücadele ettiğini dile getirdi. Gamze Elvan, kardeşi Berkin'in rahat uyuyabilmesi için mücadeleye devam edeceğini ve asla vazgeçmeyeceğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Taşıyıcı annelik nedir? Yasal mıdır?
Antalya'da Köpek Kavgası Kanlı Bitti: Orhan S. Otomobilin Arkasına Bağlanıp Sürüklendi
Kahramanmaraş'ta Mobilya Fabrikasında Yıldırım Yangını: 30 Milyon Liralık Zarar!
Edirne'de 112'ye Gelen Çağrıların %58'i Gereksiz: Asılsız İhbarlar Acil Durumları Tehlikeye Atıyor
Türkiye, Gazze'ye 52 bin ton yardım gönderdi: Yardım listesinde birinci sırada