CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, TİP'ten Hatay Milletvekili seçilen Can Atalay'ı cezaevind

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Silivri cezaevinde tutuklu bulunan TİP Hatay Milletvekili Şerafettin Can Atalay'ı ziyaret ederek, Can Atalay'ın derhal özgür bırakılması icap ettiğini söylemiş oldu. Güzelmansur, Can Atalay'ın Hatay halkının iradesiyle milletvekili seçildiğini ve İnsan Hakları İnceleme Komisyonu'na seçildiğini sadece hala cezaevinde tutulduğunu belirtti.

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, TİP'ten Hatay Milletvekili seçilen Can Atalay'ı cezaevinde ziyaret etti. Güzelmansur ziyaretinden sonra yaptığı açıklamada, "Şerafettin Can Atalay, Hatay'da milletvekilli seçilmek için YSK'ya başvurdu. YSK hiçbir mahsur görmeden başvurusunu kabul etti ve Hatay halkının iradesi ile milletvekili seçildi. Dün de Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki tüm milletvekillerinin oylarıyla, hiçbir karşı oy almadan İnsan Hakları İnceleme Komisyonu'na seçildi. Ama Şerafettin Can Atalay hala Silivri Kapalı Cezaevi'nde. Bu haksızlığın giderilmesi lazım, bu adaletsizliğin giderilmesi lazım. Şerafettin Can Atalay derhal serbest bırakılmalı" dedi.

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Silivri cezaevinde tutuklu bulunan TİP Hatay Milletvekili Şerafettin Can Atalay'ı ziyaret etti. Güzelmansur, ziyaret sonrasında şunları söyledi:

"ŞERAFETTİN CAN ATALAY DERHAL SERBEST BIRAKILMALI"

"Bugün Silivri'deyim. Silivri Cezaevi'nde Hatay Milletvekili Sayın Şerafettin Can Atalay'ı ziyaret ettim. Öncelikle Şerafettin Can Atalay'ın tüm Hatay halkına tüm hemşerilerime, tüm vatandaşlarımıza selamlarını, sevgilerini, saygılarını iletiyorum.

Şerafettin Can Atalay, Hatay'da milletvekilli seçilmek için YSK'ya başvurdu. YSK hiçbir mahsur görmeden başvurusunu kabul etti ve Hatay halkının iradesi ile milletvekili seçildi. Dün de Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki tüm milletvekillerinin oylarıyla, hiçbir karşı oy almadan İnsan Hakları İnceleme Komisyonu'na seçildi. Ama Şerafettin Can Atalay hala Silivri Kapalı Cezaevi'nde. Bu haksızlığın giderilmesi lazım, bu adaletsizliğin giderilmesi lazım. Şerafettin Can Atalay derhal serbest bırakılmalı."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi
AK Partili ırkçı vekil bilsin ki mesele renk değil sayı
Yeni Şafak yazarı Yasin Aktay: Hamas’a terörist diyenler Türkiye’nin de düşmanı sayılmalı
Kabine değişikliğinde tarih belli oldu
Öncelikle yargının tarafsızlığının ve bağımsızlığının tam olarak sağlanması gerekiyor